google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mad billeder.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. februar 2015

Mad billeder.

Jeg ved ikke lige hvad der sker for tiden, jeg tager åbenbart flest mad billeder. Nu er det jo ikke sådan at min blog er en mad blog, eller skal udvikle sig til det. Vi prøver pt så mange nye ting af og jeg nyder at vi er ved at ha fundet en god rytme. Jeg øver mig virkelig i at leve et sundt, men også mere normalt, i forhold til mad. Jeg kan ikke komme uden om det, mad fylder rigtig meget lige for tiden, om jeg vil det eller ej. Dog er det alligevel på en god måde, da jeg hele tiden prøver at tænke i nye baner og opfinde nye opskrifter. Det er helt sikker et skidt i den rigtige retning, dog ønsker jeg at det med tiden bliver mere naturligt. Bruger nok lidt mange kræfter på at tænke mad lige pt.

Ja og så ender jeg igen i den her situation, jeg har kun taget billeder af mad i dag.

Da jeg vågnede i dag, var kæresten gået igang med at lave brunch, perfekt start på dagen. Vi fik både æg, bacon, pølser, brød, pålæg og så havde han lavet en ret smuk Juice. I juicen er der appelsin, æble og blåbær. Det hele smagte skønt. :D


Frokosten sprang vi faktisk over, den brunch lå ret godt i maven.

Vi havde nogle kyllinge-spinat frikadeller, tilbage fra i går og da jeg ikke går ind for madspild, måtte jeg simpelthen finde på et eller andet. Vi besluttede at komme dem i et fad, med frisk tomat pasta, tomatsauce og revet ost. Til fik vi stegte champignon og bruschetta.


Det smagte faktisk super godt og jeg er ret sikker på det ikke bliver sidste gang, vi laver det på den måde. Vi spiste kun halvdelen, så der er faktisk rester til i morgen. Er sikker på det smager endnu bedre der. Nogen ting har bare godt af at vente en extra dag. Kærester gav retten en karakter på 8 ud af 10.

I alt har det været en god lørdag, vi har hygget os, kørt en god tur, spillet lidt Ingress og fået slappet af. Nu skal jeg lige skype lidt med en veninde og så skal jeg lave rugbrødsdej bagefter. Kommer nok ikke tidlig i seng i dag, men det er ok.

8 kommentarer:

 1. Madbillederne går mig ikke noget. Vi udvikler os jo hele tiden og hverdagsblogs "skal" jo fremvise ejerens hverdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lige inde en god periode, hvor jeg faktisk nyder at lave og spise sund mad, det er super.
   Og jeg er hele tiden så imponeret over de nye sunde ting vi får prøvet af.. Det er skønt. :D

   Slet
 2. Var det frosen blåbær eller hvad brugte i med dem? :)

  Det hele ser vildt lækkert ud

  kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej ikke frosne, bare friske blåbær.. De sælger dem mange steder pt til 20 kr for en bakke. :P

   Smager super godt og blåbær er rigtig sunde.

   Slet
 3. Det gør ingenting, du har mange madbilleder - det er vældig inspirerende. Jeg har også lige begyndt et rugbrød, der skal bages i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare lige inde i en god periode hvor jeg føler mig inspireret og glad for at prøve nye sunde ting af. De er ret dejligt lige pt.

   Jeg bagte selv rugbrød i formiddags.
   Glæder mig til at høre om dit, hvilken opskrift har du brugt?

   Knus <3

   Slet
  2. Denne: http://spisestuen.dk/2013/09/rugbroed-med-kerner/

   Slet
  3. Min opskrift er oprindelig også fra spisestuen. Hendes solsikkerugbrød uden surdej. :D

   Håber det smager skønt.
   Jeg skal også prøve med surdej engang :D

   Knus <3

   Slet