google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Brunch, hygge og shopping i Svendborg.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. marts 2015

Brunch, hygge og shopping i Svendborg.

Min dag startede lidt forvirrende, jeg havde været så dygtig at sætte mit ur forkert. Jeg ved ærlig talt ikke lige. hvad der er sket. Jeg skulle ha kørt hjemmefra kl 9, men det er jo lidt svært, når man først har sat alarmen til kl 9. Det ligner mig slet ikke, men beskriver  meget godt hvor forvirret jeg pt er.

Det gik dog alt sammen alligevel, jeg fik hentet Gizmo, fik lagt en blomst ved Prinsessen og så var det ellers tid til Brunch.

Jeg havde været så heldig at få et gavekort i fødselsdag-gave, til 2 stk lækker morgen-komplet på Cafe Aroma i Svendborg. Så vidt jeg kunne se på deres hjemmeside, har de ikke åbent i weekenden, så derfor kunne jeg ikke tage Søren med. Besluttede derfor at invitere Gizmo med og samtidig kunne hun vise mig lidt rundt i Svendborg.

Det var en super lækker brunch vi fik og vi kunne sagtens finde på at besøge stedet igen. Det er en lille hyggelig cafe og maden var super lækker. Ja og 100 kr for en lækker brunch, hvor både kakao og frisk presset juice også var med i prisen.

Efter sådan en lækker Brunch, trængte vi til at få lidt luft og gå lidt. Vi gik rundt i Svendborgs gader og kiggede på butikker. Eller jeg købte da også lidt. Havde jo stadig både gavekort til Hunkemüller og Matas fra jul. Det blev til at jeg købte 2 t-shirts i H&M, 2 BH'er i Hunkemüller og shampoo, hårkur og padderokke te i Matas.

Vejret er ikke værd at skrive om, men det har på ingen måde kunne ødelægge vores humør. Det har været en skøn tur og jeg står nu tilbage med fornyet energi.

Tak for en skøn tur Gizmo, glæder mig til mange flere. :D

4 kommentarer:

 1. Dejligt du fik en god dag, selv om du blev forsinket fra morgenen. Uhh - jeg ved ikke noget værre end at komme op på den måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en rigtig dejlig dag og man kan jo kun grine af det.
   Det ligner mig slet ikke at lave sådan en brøler Ha Ha.

   Knus <3

   Slet