google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En lille sejr i den store udvikling.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. april 2015

En lille sejr i den store udvikling.

Ja, den er god nok, jeg har været inde i sådan et monstrum i dag. De fleste der kender mig, ved at offentlig transport virkelig er svært for mig. I mange år, skulle jeg bare kigge på en bus, så fik jeg angst.

Sidst jeg kørte bus var i 2011, hvor jeg var med Søren og svigerfamilien til Eric Clapton koncert i Herning. Det var virkelig en stor sejr for mig og gik overraskende godt. Jeg har ikke kørt bus siden, mest fordi jeg bare har det bedst med bilen.

Vores bil er pt ved mekanikeren og normalt spærre jeg mig bare inde, når bilen ikke er hjemme. Isolere mig og brokker mig over, hvor meget jeg savner bilen og at jeg ikke har min frihed uden den. Men denne gang er det anderledes. Jeg har længe gerne ville prøve at tage bussen til Odense. Nu er det prøvet og det gik faktisk okay. Jeg kommer nok aldrig til at elske det og jeg vil altid ha ubehag ved det. Er dog mega stolt af mig selv og synes det er en lækker sejr.

Søren spurgte i går, om jeg ville med til Odense i dag, til et lille Ingress event. Der er kommet en del nye spillere, så vi mødtes med nogen af de andre og 2 nye. Det er en god måde at hjælpe de nye igang på. Det blive til et par dejlige timer i Odense.

Ja og vi kom da både ud og hjem, selv om jeg var lidt utryg ved situationen. :D

Alt ialt har det været en super dejlig dag, ryggen har også haft det fint i dag, dog lidt træt her til aften. Nyder virkelig påsken sammen med Søren og det er lige nu en kæmpe befrielse at ryggen har det bedre. Ja og den sejr med bussen giver da noget positiv energi.

I morgen kaster vi os ud i noget lidt mere kedeligt. Lejligheden skal virkelig ha en overhaling af den anden verden. Glæder mig sådan til der er gjort rent og vi bare kan nyde det. Det trænger helt ufattelig meget.

Klokken er mange og alt den friske luft har gjort mig super træt. Jeg vil læse et enkelt kapitel i min bog og så er det vidst senge tid. Håber i alle sammen har en dejlig påske og får en god start på den nye uge..

12 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at ryggen har det bedre. Og godt for dig at få aflivet nogle dæmoner - i form af busser. Hver sejr er et lille skridt op ad stigen.
  Fortsat god påske til dig og Søren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes sgu det er sjovt som det pludselig bare er gået væk. Er stadig lidt øm i ryggen, men har ingen smerter. håber det holder ved, så kan jeg nok slippe for at komme til en fysioterapeut.
   Som så så vil bussen nok altid gi mig ubehag, men jeg ved at jeg godt kan gennemføre det. I morgen tager vi faktisk en tur mere, bilen er på ferie ved mekanikeren.

   Søren har ferie hele denne uge også, så vi nyder en forlænge påske ferie, skønt..
   Håber også i har en dejlig påske..

   Knus <3

   Slet
  2. Påsken blev lidt blandet: mest knoklerier - men det skulle gøres.

   Slet
  3. Ja det skal jo til ind imellem.. :D

   Slet
 2. Hvor er du SÅ god! Det er svært at overvinde sin angst, så vær' stolt af dig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bestemt også utrolig stolt af mig selv og faktisk har vi været ude og køre i bus igen i dag og det gik endnu bedre.. Det er virkelig en lækker sejr.. Savner dog min bil helt vildt..

   Knus <3

   Slet
 3. Synes du er SÅ sej :)

  Jeg synes selv jeg har meget svært ved at køre i tog for tiden, men uden bil er jeg jo nødt til det (gider simpelthen ikke sidde 45 minutter i en bus for at komme til Kolding, når det tager 14 minutter med tog) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er mega sej ja, er virkelig stolt af mig selv.
   Tager du toget for at komme til dine forældre eller ?
   Tog må jeg også snart prøve om jeg kan.. bare en lille tur.. :D

   Knus <3

   Slet