google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Har fået det bedre.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. april 2015

Har fået det bedre.

Klokken er over 2, natten til søndag og her sidder jeg og deler et billede fra i morges. Da jeg vågnede i morges troede jeg ikke rigtig på det. De værste smerter i min lænd var faktisk i store træk væk. Jeg er stadig øm og jeg kan mærke jeg skal passe på, men de voldsomme smerter, de er væk. Det er fantastisk. Turde næsten ikke at kravle ud af sengen i frygt for om jeg tog fejl. Om det er det der varmeplaster jeg prøvede i går eller medicinen, er jeg ikke helt klar over, men hvor er det skønt. Ja og ikke nok med det, så havde søren været ved bageren efter rundstykker. Virkelig en god start på dagen.

Det har virkelig gjort min dag bedre og jeg er så lykkelig for at jeg igen kan holde ud at være i min krop. Dagen er gået med tøjvask, lidt oprydning, læsning og så har vi været til svigermors fødselsdag. Skønt at se svigerfamilien igen og lækkert at komme lidt væk hjemmefra.

Nu er klokken som sagt mange og jeg er virkelig træt. Tiden løb lidt fra mig, sådan går det når man sidder og sludre i telefon med en veninde. Det var dog tiden værd. Nu er jeg helt udmattet og skal bare på hovedet i seng. Der er en ny dag i morgen og jeg håber jeg fortsætter med at få det bedre.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare dejligt, at du ikke havde smerter! Jeg håber også, at det fortsætter med at gå den vej <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt ja og i dag går det også godt..
   Jeg har både kørt i bus og gået en del rundt inde i Odense..
   Det snurre dog lidt i ryggen nu, så jeg må nok ha et par piller om lidt. :D

   Slet
 2. Det var da herligt for dig. Det værste ved rygsmerter er, at man mærker det hele tiden - for man bruger ryggen til alt.
  Jeg håber også, at de er væk i morgen - det lyder jo til, at du har taget godt fat i dag :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en kæmpe befrielse, men tør stadig ikke helt tro på det..
   Jeg har stort set slet ikke smerter mere, jeg er bare øm..
   Lige nu må jeg bare se tiden an.. jeg har skrevet til kiropraktoren at jeg ikke kommer igen.
   Ja og hvis jeg stadig er lidt øm tirsdag, så tager jeg nok lige en lille telefon snak med lægen. men jeg tror ikke det bliver nødvendigt med fys alligevel.. når jeg ikke har ondt vil jeg hellere spare pengene.. man er jo ikke rig som pensionist.

   Knus <3

   Slet
  2. ;-)
   Som pensionist er der bare ikke så meget at gøre med. Jeg er så ærgerlig over, at sådan noget som fysioterapi og kiropraktik skal koste - i stedet for at være dækket lige som læge.
   Men det er måske fordi, jeg har haft så meget brug for det, som jeg har :P

   Slet
  3. Jeg har ikke noget imod at betale noget, men skal også føle at det så er alle pengene værd. Jeg synes faktisk det ville være bedre, hvis vi bare kunne trække det fra i skat eller sådan noget. Tandlægen synes jeg dog skulle være gratis i stedet for. :D

   Lige nu har jeg det faktisk så godt med ryggen at jeg ikke tror det bliver nødvendigt med en fysioterapeut. Må se tiden an og håbe på det holder ved. :D

   Knus <3

   Slet