google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lader op til næste weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. juni 2015

Lader op til næste weekend.

Her sker der faktisk ikke det store i disse dage. I går brugte jeg det meste af dagen, på at spille Ingress. I dag har vi været inde og pille æresport hjertet ned og ellers har den stået på film, gode bøffer og hygge.

Det er første weekend i rigtig lang tid, hvor vi ikke har nogen planer og det nyder vi fuldt ud. Det er skønt bare at hygge og være til.

Sommeren kommer lige om lidt og stranden venter. En uge mere, så har Søren ferie og det glæder vi os helt vildt til.


Næste weekend er der kræmmermarked her i byen og min veninde Carina kommer og skal være her hele weekenden. Glæder mig til at se hende og lørdag skal vi nyde nogle kolde drinks, sammen med et par andre og så skal vi til markedet. Det er en fast tradition og er sikker på det bliver en kanon weekend. Så det meste af denne uge, kommer nok til at gå med at lade op til weekenden. Jeg ved det kommer til at koste kræfter, men det plejer at være det hele værd. Sidste år var jeg så sprit stiv at jeg næsten ikke kunne gå hjem, sådan skal det helst ikke ende i år. Jeg satser på en god aften, hygge fuld og masser af grin. :D

4 kommentarer:

 1. Lyder dejligt med jeres uden plan weekend, en sådan skal nydes :-)
  Gode bøffer elsker vi også.
  Næste weekend må I også nyde i fællesskab.
  Hilsner fra Maria & Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her virkelig været lækkert.. i dag tøffer jeg bare rundt i putte tøj og nyder freden. :D
   Ja og tror jeg vil spille noget Sims..

   Håber også i har en dejlig weekend..
   Knus <3

   Slet
 2. Dejligt med en god weekend i vente. Rigtig god sommerferie til jer, når i kommer dertil. Vi tager af sted i morgen - glæder mig sådan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på at jeg får startet ferie men en super weekend.. føler mig langt om længe klar til at koncentrer mig om alle de gode ting igen.. Føler jeg har sat et punktum og nu kan starte på en frisk.

   Håber i får en skøn tur og en lækker sommer :D
   Knus <3

   Slet