google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Overdrevet-Kanon-Mega-Super-Fantastisk Sej!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. juni 2015

Overdrevet-Kanon-Mega-Super-Fantastisk Sej!

Jeg har endnu engang overrasket mig selv, det er sku næsten utroligt. Personligt er jeg mega stolt af mig selv i dag, kan næsten ikke få armene ned igen.. Hurra for mig <3

I dag har jeg været en tur i Odense for at hente vores nye hamster. Normalt køre jeg jo bil, det er min frihed, men i dag måtte jeg med bussen. Folk der kender mig ved at jeg virkelig har det svært med offentlig transport og at det virkelig er noget af det, som har været sværest for mig. Bilen røg desværre til mekanikeren i går, så der var ikke mange andre muligheder.

Jeg tog en beslutning og sagde til mig selv: Jeanette du kan godt lige tage bussen derind og hjem igen. Søren var sød og hjalp med at finde bus tider og hvilket tog hamsteren ankom med. Så det hele var planlagt og så meget under kontrol som muligt. Jeg tog bussen 13.49 og jeg mærkede selvfølgelig ubehag, men ingen tegn på angst overhovedet. Det er første gang i ca 10 år jeg køre med en bus alene og det gik faktisk okay. Det bliver aldrig behageligt for mig, men nu ved jeg at jeg godt kan og at det er en mulighed hvis der feks er noget med bilen. Nåede lige at komme hjem på en omstigning, så det var jo helt perfekt.

Søren er også stolt af mig, både fordi jeg klarede dagen i går, men også fordi jeg turde tage bussen. Så stolt at han satte en jordbærkage på højkant (eller hvad man nu siger). Hvis jeg klarede tur i dag, oven på alt det jeg var gået igennem i går, så synes han at jeg havde fortjent jordbærkage. Så han havde en rigtig fin jordbærkage med hjem i dag. Jeg skulle jo ellers holde pause med kage og jeg går ikke ind for at belønne med mad, men jeg kan godt lige gøre en undtagelse i dagens anledning. Så nu vil jeg smutte igen, for det er kagetid. <3

10 kommentarer:

 1. Allerkæreste Jeanette.
  Jeg er ikke bare røv stolt af dig. Jeg er også rigtig glad på dine vegne!
  Idag blev din verden en lille smule større og du klarede det så flot. Jeg elsker at se dig udvide din comfortzone <3 Tillykke med dig og dit mod og velbekomme. Det er dig velundt ;-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Smukke..
   Tak for de dejlige ord, det varmer.. Vi elsker jo bekræftelse.. <3
   Jeg er helt ufattelig stolt af mig selv i dag og kan mærke det gør mega godt..

   Vi er sammen <3
   Knus

   Slet
 2. SÅ flot! Stort tillykke med sejren. Vær' rigtig stolt af det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde er virkelig også stolt af mig selv og min udvikling :D

   Knus <3

   Slet
 3. Du er bare så sej. Hvor skønt når de ting, man kan, bliver flere og flere. At overvinde nogle af sine 'monstre' Du fortjente da den jordbærkage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Det er virkelig også skønt at jeg har en god udvikling og at jeg begynder mærke at livet også kan være dejligt og at alt ikke er så farligt alligevel.. :D

   Den kage smager virkelig godt.. mums.. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Hvor dejligt for dig at du fik sådan en positiv oplevelse med at gå op imod angsten. Yeay

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, de positive oplevelser er så vigtige for mig udvikling.. Jeg er sååå sej.. :D

   Slet