google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Familie hygge i Bogense.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. juli 2015

Familie hygge i Bogense.

I går var jeg på Bogense Kyst Camping hele dagen. Min mor og hendes mand ligger på camping der og det er altid hyggeligt at besøge dem. De er ikke altid lige gode til at inviter, så må man jo gøre det selv. Så i tirsdags da vi kørte hjem fra Legoland sendte vi en sms og inviterede os selv. Søren trængte til en fridag, så jeg tog derud sammen med min bror, svigerinde og nevø. Aftalen blev så til at jeg skulle vande i min mors have, tage en stor pande med, klippe purløg og hente tomater og agurk ved gartneren.Jeg klippede også en fin buket i min Mors have og tog med til hende. Ha Ha. Hun har såå mange smukke blomster pt og dem skal hun da også kunne nyde lidt godt af på Camping pladsen. 

Mor lavede en stor dejlig æggekage og så stod den ellers på hygge hele eftermiddagen. Jeg var to gange nede og soppe og på legepladsen. Var helt svedig, støvet og flækkede en storetå negl. Det har sgu hårdt at lege såå meget, men elsker bare når min nevø smiler og siger Faster. Han er simpelthen den dejligste dreng og jeg kan næsten ikke få nok af ham. Det er lige så mine egne æggestokke vibrer. Ha Ha..


Vi sluttede dagen af med en stor is på Havnen i Bogense og så var det ellers bare tid til at komme hjem i bad, få slappet af og komme tidlig i seng. Igen en skøn dag sammen med familien.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en helt herlig og skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også... nyder virkelig sommeren.. så må jeg slappet af når det igen bliver hverdag :D

   Slet
 2. Lyder rigtig hyggeligt :) jeg vil også gerne på camping, men det er lidt svært uden bil, så vi venter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har faktisk overvejet shelter overnatning i år, men jeg tror desværre ikke vi når det og ved ærlig talt heller ikke om jeg tør.. :D Men det er altid hyggeligt at besøge de gamle på camping..

   Slet