google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fornuftig på forskud og lækker mad.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. juli 2015

Fornuftig på forskud og lækker mad.

Jeg havde egentlig lovet mig selv at jeg på ingen måde gad rengøring her i sommerferien, men da jeg stod op i dag faldt det sku lige over mig. Havde faktisk tænk at jeg skulle gøre rent på mandag, når ferien var slut, men så fik jeg en ide. Hvad med at gøre rent i dag, nyde de sidste par ferie dage med god samvittighed og så kan jeg lave ingenting på mandag. Det var ikke svært at overtale mig selv og så gik jeg ellers igang.

Fik pudset vinduer, vasket persienner, tørret støv af, skiftet sengetøj, vasket sengetøj, håndklæder og tøj, tømt og renset opvaskemaskinen, oprydning i køleskab, slæbt skrald ned, skurret badeværelset, banket tæppe osv.. Listen var lang. Søren hjalp også lidt til og tog da også en svigom med støvsugeren.

Nu kan vi virkelig nyde de sidste ferie dage og jeg skal ikke lade mig irritere over at gøre rent på mandag. Det er nemlig overstået for denne gang.  Jeg indrømmer gerne at jeg ikke gør rent hver uge, er dog ret godt til at rydde lidt op hver dag og tage en klud hvis noget er beskidt osv. Støvsugning sker dog ca hver 2.

Til aften har vi været en tur ud og spise med svigerfamilien på Bregninge Mølle. Jeg har været der ret mange gange i mit liv og det er altid rigtig lækkert. De har en super lækker sommer buffet til kun 98 kr. Mega lækkert og billigt, når man ser hvor meget forskelligt de har. Det værste ved sådan noget er jo at man altid bliver alt alt for mæt. Så nu ligger jeg her på Randi (sofaen) og er helt flad og slap.

I morgen er der en ny dag, så jeg må nok hellere til at finde min seng. Nat Nat <3

2 kommentarer:

 1. Hvor er det godt du lige fik overstået rengøringen så du kan slappe af og nyde det :) Det lyder meget produktivt med alt det du fik nået. Håber I havde en hyggelig aften med god mad :)
  kram herfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var bare så dejligt og har virkelig nydt det siden.. desværre synes jeg bare glæden hurtig forsvinder igen.. der ligger allerede støv igen. :D

   Vi havde en super hyggelig aften og maden var alt for lækker.. spiste alt for meget..

   Krammer <3

   Slet