google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: For tidlig fødselsdags frokost i det grønne..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. august 2015

For tidlig fødselsdags frokost i det grønne..


Jeg/vi har i dag fejret min fødselsdag, en uge for tidligt. Jeg har først rigtig fødselsdag på fredag d 21, men fordi vi er mange der har fødselsdag her i august, så plejer jeg holde en uges tid før, for at alle kan nå at være med. For fjerde år i træk, blev det fødselsdags-frokost i det grønne. I år vil jeg dog mere kalde det: Fødselsdag i det våde. Kl 12 da vi ankom, var det perfekt vejr og måtte hurtig sætte 2 pavilloner op, fordi det var alt for varmt i solen. Vi var ialt 12 til spisning og der var masser af mad. Kan vidst roligt sige at der ikke manglede noget, på det frokost bord. Vi skal leve af resten hele ugen. Ja og så havde min dejlige svigerinde, jo lavet de lækreste jordbærkager med makron-bund til dessert.

Nå men lige som vi var færdig med at spise, begyndt det at regne og så regnede det ellers on and off hele eftermiddagen. Faktisk gjorde regnen det til en special dag, noget man jo ikke lige glemmer. Lærte feks min nevø at hoppe i vandpytter med bare tæer. Strandens nye grill-hytte var guld værd, så der måtte vi søge ly. Der blev dog stadig spille både fodbold, kongespil, frisbee og gigant mikado.

Ved 17 tiden havde de fleste fået nok af regnvejret, vi var mætte og min nevø havde ikke mere tørt tøjr, så vi fik pakket det hele sammen og så var den dag jo gået. I gave fik jeg smukke blomster, gavekort til matas, penge og spangsberg flødeboller. Ialt en perfekt fejring af min 31 års fødselsdag.

Tak til alle der var med og tak for de dejlige gaver. <3

12 kommentarer:

 1. Et stort til lykke med fødselsdagen - på forhånd. Det har desværre ikke været det bedste vejr i dag, men var men har dog ikke manglet. Dejligt at du på trods af regnen fik en dejlig dag.

  At hoppe i vandpytter er noget af det skønneste, man kan. Godt du ham lært det :-))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Havde jo drømt om solskin og en tur i bølgerne, men i år nøjes vi med at soppe lidt og hoppe i vandpytterne. Det er jo med at få det bedste ud af dagen og det synes jeg vi gjorde :D

   Jeg er ikke sikker på at min bror var tosset med at min nevø lærte at hoppe i vandpytter men vi hyggede os helt vildt.. ha ha <3

   Slet
  2. Selvfølgelig var han ikke det. Heldigvis har den heldige dreng en faster, der sørger for at lære ham alt det sjove!

   Slet
  3. Jeg er lidt af et stort legebarn og elsker bare at være faster.. Man må alt det sjove.. ha ha <3

   Slet
 2. Det lyder hyggelig især med regnen og vandpytter :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dag, vejret kan ikke stoppe os..
   Er lidt ked af at jeg ikke kom en tur i vandet, men det når vi nok en anden dag :D

   Slet
 3. Tillykke med på fredag :-)
  Og hvor ser det skønt ud, god idé med at holde din fødselsdag i det grønne :-)
  Håber solen skinner fra en skyfri himmel på fredag.
  Hurra knusser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og ja det er perfekt med fødselsdag i det grønne.. elsker det. :D
   Håber godt nok også at vejret er lidt bedre fredag.. selv om jeg vidst ikke rigtig skal nok spændende:D

   Knus <3

   Slet
 4. Du får lige et for tidligt tillykke fra mig - hvis nu jeg skulle glemme det på fredag :-)

  SvarSlet
 5. Den der jordbærkage ser altså ret lækker ud... tror du måske opskriften kunne lokkes ud af din svigerinde (jeg er ikke den store fan af de almindelige jordbærtærter, da jeg ikke så godt kan lide bunden) :)

  Lyder som en hyggelig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også bare den aller bedre jordbærkage der findes.. Mums..
   Jeg har lige skrevet til hende, så skal jeg nok lige vente tilbage en med opskrift <3

   Knus <3

   Slet