google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: #BloggerAdvent - 1. Søndag i Advent.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. november 2015

#BloggerAdvent - 1. Søndag i Advent.


Så blev det allerede 1. søndag i advent og vi kan nu skyde #BloggerAdvent igang for trejde år i træk. Det er virkelig blevet en hyggelig blogger tradition og jeg elsker at der altid er nogen som vil være med. I år er vi 14 deltagere og glæder mig til at se alles blog-indlæg hver søndag.

Jeg havde både fået en pakke med gaverne i og et fint julekort ved siden af. Det har pænt ligget på en hylde og ventet på at det skulle blive første advent, så jeg kunne få lov at lukke op. Det er Louise der har sendt mig kort og pakker i år og det er bare sådan et fint julekort. Ja og elsker at der er en bonus-pakke med til d 24 december.. Super fedt ide. <3


I dagens pakke, var der en rigtig sød rød julesok og den er perfekt. Man skulle næsten tro hun havde valgt gaverne ud fra størrelse, for alle pakkerne kan lige præcis være sokken. Jeg har fundet en plads i min gang, hvor den nu hænger fint og venter, med pakkerne til de andre søndage.


Hvis du gerne vil se de andre deltagere kan du tjekke dette indlæg ud.
Advents-Kalender for Bloggere - Hvem sender til hvem.

Hvis du er ked af at du ikke er med i år, men rigtig gerne vil være med næsten år, så har jeg oprettet en Facebook Gruppe og den kan du allerede nu blive medlem af. Samtidig kan du også derinde se alle deltagernes indlæg, for i år og måske finde inspiration til næste år.
#BloggerAdvent Facebook.

14 kommentarer:

 1. Hvor fint med en julesok :D
  Hav en fortsat skøn 1. søndag i advent <3

  Knus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så fin.. :D

   Håber også du har haft en skøn dag. <3

   Slet
 2. Og forresten...

  Tak for gave <3 :D
  Jeg elsker chokolade-mændende du sendte med.. Mums! Og så med hvis chokolade indeni... det er sååå lækkert :-*

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Hvid chokolade.. Nice.. Troede det var med alm hvid chokolade.. De er købt i søstrene grene.. Forsøgte at sætte dem fast på pakkerne, men de er nok faldet af.. :P

   Slet
 4. Sikke en skøn gave du har fået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så dejlig og jeg glæder mig allerede til næste søndag. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg glæder mig også helt vildt til næste søndag - søndag er blevet min favoritdag :-D

   Slet
 5. Ho ho ho... MERRY CHRISTMAS.
  Dejligt at se du er blevet glad for sokken, du har læst mine tanker bag hvorfor, netop for at du kunne ligge pakkerne i den men så sandelig også for at manden kunne ligge en lille ting til dig i ny og næ :)

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Det var da en god ide, men det er jeg nu ikke sikker på han er helt enig i.. Han er i forvejen lidt misundelig over at jeg får adventspakker.. Jeg har dog købt skrabe kalendere til os.. :D

   Knus <3

   Slet
 6. Hvor er det da en sød gave :)

  Jeg har også en julesok (har vi faktisk alle 4 herhjemme - både Bent, hundene og jeg) :) Synes det er hyggeligt, også selv om der ikke ligger gaver deri hver dag :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er min første julesok.. ha ha.. :P
   Det er super hyggeligt og glæder mig til at se hvad den gemmer på søndag.

   Knus <3

   Slet