google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nissedør.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. november 2015

Nissedør.


Sidste år så jeg et eller andet sted at man kunne få en Nissedør og ville så gerne ha en, men det var sidst i december, så det blev ikke rigtig til noget. Så nu hvor vi nærmer os december så synes jeg bare jeg har set Nissedøre i alle forretninger i år. Muligvis fordi jeg har været mere opmærksom på dem. De findes i flere forskellige udgaver og man kan vidst også købe forskelligt tilbehør til.

I lørdags da vi var i Odense gik vi forbi Bahne og de havde denne Nissedør og så var jeg så heldig at Søren gerne ville forære mig en. Jeg er simpelthen så glad for den. Synes dog den mangler en lille skål grød eller måske et lille skilt, hvor der står: Her Bor Nissen. Faktisk så jeg også en miniature lyskæde et sted, men de er lidt dyre. Glæder mig så meget til vi skal pynte op til Jul og vi kan få Nissedøren sat op et sted. Ved ikke helt endnu hvor den skal være.

6 kommentarer:

 1. Jeg har også set dem over det hele! Men jeg har også fået købt mig en i år, som en overraskelse :D Men den skal selv males

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er faktisk mange der laver dem selv og der findes bare så mange muligheder.
   Glæder mig til at se :D

   Slet
 2. Jeg så dem sidste år - på bloggen Kemoland :-) Det er en sød idé :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. En super sød ide og glæder mig sådan til at sætte den op. :D

   Slet
 3. De er så søde de nissedøre :) Jeg er ikke sikker på, at vi kunne have en pga hundene, men det går også nok :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer faktisk om vores skal være på en skænk vi har i gangen eller måske ved vinduet. Så måske du kunne finde en plads som ikke er nede på gulvet, hvis det er. ?

   Knus <3

   Slet