google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvad siger i til?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. november 2015

Hvad siger i til?

Anne-Mette og jeg er havnet i den lidt kedelige situation at vi endte med et par afbud til Bloggertræffet. Det betyder så at vi også har 3 stk Goodie-Bags i overskud, som vi ikke rigtig ved hvad vi skal stille op med.

Vi har snakket lidt om at lave en fælles konkurrence, men de er jo ret store at sende så det bliver lidt en udgift for os at sende dem.

Derfor vil jeg høre hvad i siger til en konkurrence, men hvor i evt selv skal betale portoen. Kan man tillade sig det? Kan sende med gporto.dk og det koster 49 kr. 

Ville du deltage hvis du selv skulle betale portoen?

14 kommentarer:

 1. Jeg kunne da helt sikkert godt bruge en goodie-bag mere :) Betalte jo også selv portoen sidst, så der ville ikke være noget forkert i det synes jeg ikke :)

  SvarSlet
 2. Hmm, ellers skal man gøre det som en budrunde af en art? Tænker at nogle af tingene vil man måske gerne give lidt for og andre måske ikke? Jeg ville fx gerne have neglelakker og marcipan, men bog, rabatkoder, make-up osv har ikke så meget interesse for mig... ved ikke om det kunne deles op og så kunne pengene gå til et godt formål... dyrernes beskyttelse fx? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er egentlig en sød tanke, jeg kan bare slet ikke overskue at skulle dele det op og lave budrunder. Det ville kræve en del arbejde..

   Slet
 3. Kunne da være spændende at vinde en goodybag. :) nåede ikke at melde mig til, så har set misundeligt til på diverse blogs, der har været med. :p

  SvarSlet
 4. Ja selvfølgelig,er jo stadig en billig selvforkælelse :)

  SvarSlet
 5. Jeg ville mere end gerne betale portoen hvis jeg kunne være så heldig at få en goodiebag. Ville endda gøre næsten alt for en bag, så alt hvad i finder på hopper jeg med på

  SvarSlet
 6. Vil også meget gerne betale for en af jeres lækre goodiebags <3

  SvarSlet
 7. Med sådan en fin advarsel / begrundelse synes jeg helt fint man kan gøre det. Det var jo noget andet om det først var kommet frem når en heldig person er fundet: "Ahem, nå ja, så skal du forresten lige betale portoen, tak..." eh...

  Så kan man jo på forhånd vurdere om det er noget man vil. Jeg ville i hvert fald gerne ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes også godt, at i kan gøre det :)
  Jeg ville såååå gerne vinde den goodiebag :D <3

  SvarSlet
 9. Jeg ville gerne betale portoen, hvis jeg var heldig at vinde sådan en goodiebag :-)

  SvarSlet
 10. Ja I kan da godt tage en porto pris for at sende den ud som gave/giveaway :-)
  Der er jo mange lækre ting i :-)
  Nu var jeg desværre ikke med, men synes jeres idé er glimrende.
  God dag søde :-)

  SvarSlet
 11. jeg er med hvis i laver en give away .. og betaler porto klart :-)

  SvarSlet