google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Holder mig igang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. november 2015

Holder mig igang.

Jeg vågnede ved 9 tiden i dag, men stod først op ved 12 tiden. Jeg lå bare og kiggede på min mobil, så et par videoer på youtube og lyttede til en hypnose optagelse.

Har det faktisk rigtig godt for tiden, men jeg er stadig helt vildt træt. Normalt skal jeg sove ca 8-9 timer for at hænge sammen, men lige pt bliver det vidst kun til 6-7 timer. Prøver holde mig fra at sove om dagen og så prøver jeg bare acceptere at det er sådan min situation er. Jeg ved jeg har perioder når årstiden skifter, hvor min krop bliver forvirret og det går oftest ud over søvnen. Er bare glad for at jeg ikke har de store aftaler og planer lige pt.

Prøver holde min hverdag igang, så jeg har da fået lavet lidt i dag. Jeg fik ryddet lidt op, vasket tøj, støvsuget osv, de der kedelig ting.

Udover det kedelige, så har jeg fået pakket adventsgaverne ind til #BloggerAdvent. Jeg skal sende Adventsgaver til Mie i år og glæder mig så meget til hun skal lukke dem op. Har åbenbart i år valg pakker, som var lidt svære at få pakket fint ind, men det gik og jeg hyggede mig med det. Jeg er igen nok gået lidt over budgettet, men sådan går det jo og det er jo min egen skyld. Pakken er nu næsten færdig og klar til at blive sendt afsted.

2 kommentarer:

 1. Wuhuuuu jeg kan ikke sige det nok!
  De gaver ser godt nok lækre ud allerede på billederne.
  Jeg glæder mig SÅÅÅ meget til jeg må åbne den første d. 29 november :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nogen meget fine pakker, hvis jeg selv skal sige det, håber de kan bruges. <3
   Glæder mig meget til at se dig lukke dem op.

   Ja pakken må først lukkes op d 29 november.. :P
   Så vi må være lidt tålmodige endnu.

   Knus <3

   Slet