google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Simcity, oprydning i lakkerne og min bøde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. november 2015

Simcity, oprydning i lakkerne og min bøde.

Min søvn rytme er lidt skæv i denne uge. Jeg kom først i seng kl 3 sidst nat og nu sidder jeg her Onsdag aften og klokker er på vej til 2. Skriver lige dette indlæg og så er det, på hovedet i seng.

Der sker ikke meget her i denne uge, jeg er træt og ind imellem prøver jeg, lave lidt småting. Det meste af dagen i dag er gået med at spille SimCity. Ja det er lidt tosset, men det er Mia's skyld. Hun er begyndt at lave en ny serie på sin youtube og så fik jeg lyst til at spille Simcity. Ja og nu er det så svært at stoppe igen. I morgen må jeg hellere prøve lave noget andet, måske læse eller hækle lidt. Skal være alene hjemme og tror bare jeg skal hygge. Burde nok lidt ud irl, men nu må vi se.

I dag har jeg fået sorteret i mine neglelakker. Har længe tænkt på at får det gjort. Har disse 3 plastikkasser til alt mit negle-lir og har lovet mig selv at jeg ikke må eje mere, end det der kan være i de 3 kasser. Havde store problemer med at lukke låget på alle 3, så det er tiltrængt med oprydning. Fik samlet en god stak, som bare skal smides ud og ud over det, fik jeg også lavet en hel pose med ting, jeg ikke længere bruger, som min bonus niece gerne vil overtage. Dejligt når andre kan få glæde af det. Der er faktisk flere af de ting, som aldrig har været brugt, så er det synd bare at smide ud. Det i ser her på det midterste billede, er alt det jeg har smidt ud som var for gammelt. Bunken som jeg skal gi væk, var en lille smule større. Det vigtige er at der nu er godt med plads, tror dog ikke jeg køber noget nyt foreløbigt.


En sidste ting jeg lige er nød til at ha med her til sidst. Jeg røg jo i en fartfælde her for ca 14 dage siden og siden den dag, har jeg virkelig frygtet det værste. Jeg var bange for om det både var en bøde på 2500 kr, et klip og måske en ny køreprøve. Jeg var sikker på jeg måtte køre 70, fordi den vej er en del af ringvejen, men lige det sted må man kun køre 60. Bøden er kommet i dag og jeg slipper med en bøde på 1000 kr. Jeg er så lettet og føler mig pludselig let som en fjer. Sidder også tilbage med en følelse af at jeg har spare noget.. Ha Ha.. er det ikke tosset at man får den følelse?? Føler jo næsten at jeg skal fejre det, ved at købe et eller andet for de der 1500 kr.. Ha Ha.. Tror måske jeg spare dem lidt og så kan det være jeg bruger dem på extra hygge til nytår eller noget andet.

Nå men nu må jeg hellere komme i seng. Nat Nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar