google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Julehygge med Familien.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. december 2015

Julehygge med Familien.

Jeg nyder virkelig December i år og det er nok det vigtigste for mig lige nu. Jeg havde virkelig en lorte jul sidste år, så jeg vil gi' alt, for at det bliver en god oplevelse i år.

I dag har vi haft julehygge med min familie. Min nevø, bror, mor og hendes mand har været her fra kl 11 til ca kl 18 og det har bare været en skøn dag. Min søde svigerinde nåede også lige forbi til sidst, efter en fødselsdag. 

Vi startede med at gå en tur og bagefter fik vi frisk bagte boller, varm kakao og æbleskiver. Resten af tiden er gået med leg og snak. Perfekt dag og det er virkelig, bare den slags oplevelser som betyder alt for mig. Det er på de dage, jeg føler mest glæde og det er noget jeg kan leve længe på. Jeg har ikke altid haft det let med familie, men nu nyder jeg utrolig meget, når vi er sammen.

Det er ikke så tit vi selv har gæster, men når vi har, hygger jeg mig altid med det. Før jeg blev syg var jeg rigtig god til at ha gæster, imens jeg var mest syg, kunne jeg slet ikke ha mennesker i mit hjem og nu kan jeg nyde det igen. På mange måder føler jeg mig mere voksen nu og mere rolig. Det er vel tit sådan noget der sker, når man er i 30'erne. Ha Ha.   

Resten af weekenden skal vi bare slappe af og hygge os. Jeg har besluttet at købe den nye Sims4 "Nye Venner" pakke. Faktisk var det en svær beslutning, for vi har i går betalt 5.700 kr for at få lavet bilen. Søren ville dog gerne gi' et lille tilskud på 100 kr til spillet, så nu køber jeg det. Kan jo alligevel ikke vente til januar. Kan jo godt lige nå at hente det, installere det og spille lidt, inden der kommer Juleshow på tv2.

Håber også i har en skøn weekend og December <3

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig hyggelig dag :) Vi har også julehygget i dag... det var rigtig hyggeligt, og selv om jeg er godt brugt så kan jeg slet ikke finde ro :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt. De der dage er guldværd.
   Ja jeg så godt at i også havde haft gæster og hygget.. skønt..

   Håber du får en skøn søndag.
   Knus <3

   Slet
 2. Det er dejligt, når det fungerer med familien - de er jo en stor del af ens liv. Skønt du har haft en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt og har virkelig været en dejlig dag. <3

   Slet