google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sims4 - Nye Venner.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. december 2015

Sims4 - Nye Venner.


Så fik jeg købt, downloadet, installeret og prøvet den nye Sims4 udvidelsespakke "Nye Venner". Den inderholder en masse nye ting og jeg kunne bare ikke vente mere, med at købe den. Sagde til Søren at jeg ikke kunne finde ud af, om jeg bare skulle købe det og han sagde så: Køb det og jeg vil gerne gi et tilskud på 100 kr. Han er altså vidunderlig.

Med en ny udvidelsespakke, er man også nød til at starte med at lave en ny simmer og jeg har lavet hende i ser her på billedet. Hun hedder Randi Juul. Randi efter min sofa og Juul fordi det var det første efternavn, spillet selv foreslog og det passer jo perfekt her til December. Mon det er skæbnen.. :D

Jeg nåede ikke at spille så længe, men jeg synes allerede at det er super cool. Der er rigtig mange nye ting med, nye muligheder, en ny by og elsker at man nu kan lave de her klubber. Havde dog håbet på at man så kunne være, i en klub med sine irl venner, men så smart er det desværre ikke endnu.

Jeg er ret spændt på hvad fremtiden bringer for Sims. Lige før Sims4 kom, var Sims3 tæt på at man kunne besøge hinanden osv. Den kode mangler de stadig at knække helt. Vi vil jo gerne kunne spille mere sammen med hinanden.

Har max spillet en time eller to her til aften og mit førstehåndsindtryk er faktisk ret godt. Jeg har med årene lært at man ikke skal forvente guld og grønne skove, med de her pakker. Når det så er sagt, så  starter det faktisk ret godt ud.

2 kommentarer:

  1. Det er underligt nok en af de få spil som ikke har en online spille del hvor man kan spille med hinanden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det undre mig virkelig at man ikke kan være i kontakt med hinanden, på en eller anden måde. Håber det kommer. :D

      Slet