google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mandagen i billeder.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. maj 2016

Mandagen i billeder.

Har fået taget en del billeder til Instagram i dag, 
så tænkte at jeg lige ville vise jer, dagen i billeder og prøver skrive lidt til.

Da jeg stod op i dag, tænkte jeg at jeg lige ville køre en lille tur, måske kigge på lidt vand og så hjem og læse bagefter, men sådan gik det ikke helt. En modkørende lastbil fyldte lidt meget, så jeg valgte at trække ind og så var jeg så dum at trække for meget ind til siden. Jeg ramte kantstenen og så sprang min højre for dæk. Fik hurtig ringet efter noget tophjælp og efter ca ½ time kom en fra Falck mig til undsætning. Han satte mit reserve hjul på og så var det hele overstået. Efter sådan et chok, går hele mit systemt i panik og det er utrolig svært at komme af med igen. Derfor kørte jeg direkte hjem bagefter og tog en god lur. Søvn er altid en god start, hvis man kan og det kunne jeg.

Jeg fik en lur på 2 timers tid og så smed jeg mig i min gode relax stol, på altanen med bogen. Fik sat min parasol, så den lige dækkede ansigtet, men hele kroppen fik masser af sol. Læsningen er en god aflednings manøvre, når man prøver glemme at kroppen er fuld af panik. Bogen jeg er igang med, hedder *Den Perfekte Pige* og jeg har været ret længe om at læse den, men nu mangler jeg virkelig ikke meget.

På sådan en rigtig mandag, som bare er startet helt skævt, må man godt få pizza, for månedens sidste mad-penge. Den smagte fandeme godt. :P


Når man propper en hel pizza ind i ansigtet, så er man nød til at gå bare lidt. Kunne ikke lokke nogen med, så jeg måtte ha musik som underholdning, på turen i dag. Jeg gik til jeg ramte de 10.000 skridt. Det er nok ikke helt nok, til at forbrænde det jeg har spist i dag, men jeg regner med at vi skal ha masser af salat resten af ugen.

Det var en utrolig smuk aften tur og er virkelig stolt af mig selv. Jeg kan ikke huske at jeg nogen sinde har gået så meget, som jeg har gjort siden jeg fik mit armbånd. Og det der med at gå alene er aldrig noget jeg har brudt mig om. Skal gerne indrømme at jeg stadig synes det er lidt kedeligt, men når man har spist en stor pizza, så skal der lidt bevægelse til. Samtidig er bevægelse rigtig godt, imod alt det her panik jeg har i kroppen. Det hjalp en del at gå den tur, men der er stadig en masse tilbage. Håber det kan klares med en god nats søvn. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Du er altså super sej, at du får gået så meget :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget stolt og husker at rose mig selv så meget jeg kan. Kan godt mærke at jeg virkelig skal Passe på med det armbånd, så det ikke giver mere uro eller stress, men lige nu går det ok.

   Knus <3

   Slet
  2. Det er godt, du er opmærksom på farerne ved armbåndet. Klap lige dig selv kærligt på begge skuldre fra mig, for du er for sej Jeanette <3 Kram

   Slet
 2. Øv - en dum start på dagen. Sådan har jeg også prøvet at punktere. Efter den lange gåtur må du sove godt i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig en dum start på ugen og har stadig lidt panik i kroppen i dag, men håber det bliver bedre om et par dage..

   Knus <3

   Slet