google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jeg er på rette vej.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. juni 2016

Jeg er på rette vej.


Ja, sådan ser jeg så ud pt og lige efter træning. Jeg er kommet ret godt ind i en god rytme, med den sunde livsstil og jeg synes selv, jeg denne gang føler mig mere motiveret. Samtidig er jeg holdt op med at dunke mig selv, for meget i hovedet, med de mange negative tanker. Det kræver altså også en portion tålmodighed. Man taber ikke lige 15-25 kg på 14 dage. Det kræver desværre lidt mere tid. Jeg har været igang i snart 2 måneder og har tabt mig 5,8 kg. Det er jeg ret tilfreds med, eftersom det slet ikke er vægttabet, der pt er det vigtigste. Jeg gik igang, fordi jeg faktisk er pisse bange for alle de farlige livsstils sygdomme, der kan følge med overvægt. Så for mig handler det bare om at leve sundere og bruge min sunde fornuft. Jeg spiser sundt til morgen og middag, aftensmaden er nok mere almindelig. Er heller ikke så god til af få grøntsager nok, men jeg prøver. Bevæger mig også meget mere end jeg ellers har gjort.

Som mange af jer ved, så har jeg stadig min SUNDT gruppe på Facebook og det er så dejligt at folk derinde, støtter hinanden og hjælper med motivationen. Vi har fælles vejning hver fredag, for dem som ønsker at være med til det og nu forsøger vi også at køre begivenhed, med "gå/løb mange km". Vi er næsten 500 medlemmer og derinde er der plads til alle. Vi er gode til at dele alle oplevelserne med hinanden.

Det er efterhånden længe siden, jeg har holdt den sunde livsstil, i så lang tid som nu og jeg håber virkelig at det fortsætter. Jeg er nok ret usund i weekenderne, men jeg prøver stadig at bevæge mig nok til at det er okay og så indhenter jeg resten i løbet af ugen. Når man går hjemme, som jeg gør, får man virkelig ikke bevæget sig ret meget, i forhold til folk der har arbejde. Så jeg prøver virkelig at få mig selv op af sofaen og ud. Heldigvis hjælper mit nye Fitbit Charge HR armbånd mig ret meget. Føler virkelig at jeg er på rette vej og har lyst til mere.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Synes du er sej søde... Vi træner hver anden dag, men det er lige så meget genoptræning, som det er træning for at tabe os :)

  Er selv ALT for dårlig til at spise grøntsager, men mon ikke det nok skal gå alligevel :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved af erfaring at jeg skal passe meget på med træning, min angst kan ikke rigtig tåle det og samtidig har jeg svært ved at styre den energi man får, samtidig med den enorme træthed. Jeg skal simpelthen husk at få godt med søvn på de dage hvor jeg træner og det i sig selv er ret hårdt.. Synes det er godt i træner om aftenen, det gad jeg også godt, men tør ikke alene der hvor jeg træner. Der er ellers døgn åbent.

   Jeg prøver spise grøntsager hver aften, på den ene eller den anden måde. Stopper dem gerne i alt hvad jeg kan, men i forhold til hvad man burde spise, er jeg stadig langt fra. men lidt har jo også ret.

   Knus <3

   Slet
  2. Vi plejer af gå ned i centeret ved 22:30 tiden, og det passer min angst ganske fint.

   Jeg blive rigtig træt af at være dernede, får ikke så meget energi af det. Men det er også bl.a pga smerterne i skulderen og genoptræningen, så det er jo en sund træthed.

   Slet
  3. Jeg ville også ønske jeg kunne træne om aftenen, for så slap jeg for at sove om eftermiddagen og kunne bare gå direkte hjem i seng efter en god træning. Men der er sku lidt spooky i den der parkerings kælder.

   Slet
 2. Super godt gået søde :-)
  Det skulle vist være det bedste at tabe sig over tid, så holder det bedst i længden og du undgår strækmærker osv.
  Fortsæt den glade ånd og jeg burde jo følge trop.
  God dag til dig fra mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak..
   Jeg er faktisk også ret godt tilfreds med tempoet.
   I forhold til strækmærker så har jeg haft mange siden mine teenage år, så har lært at leve med dem og de genere mig faktisk ikke. Der er andre ting som går mig mere på.. :D

   Jeg prøver og synes det går godt, så håber jeg kan holde det i lang tid og tabe de 15-25 kg jeg drømmer om.

   Håber også du får en skøn dag.
   Knus <3

   Slet
 3. Dejligt, at det går den rette vej. Du er sej :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, det varmer.
   Er virkelig også stolt af mig selv. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så motiveret og god..

   Knus <3

   Slet
 4. Du er mega god og sej - flot gået <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør hvad jeg kan og holder fast. Vægten er gået op i dag, men den har nogen gange sit eget liv. Jeg har stadig tabt en masse cm, når jeg bruger målebåndet, så der sker noget. Og jeg er glad for at jeg får bevæget mig meget mere.

   Knus <3

   Slet