google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sådan starter min weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. juni 2016

Sådan starter min weekend.

I dag stod jeg tidlig op, for at tage ind til tandlægen. Det er nu 10 dage siden, jeg blev opereret i munden og jeg skulle ha fjernet de 3 sting, som efterhånden var ved at drive mig til vanvid. Det var heldigvis hurtig overstået og han var så sød at jeg ikke skulle betale noget denne gang. Synes nu også efterhånden jeg har lagt en del penge derinde. 

Bagefter tog jeg ind for at træne i 1½ time og så ellers bare hjem i bad, forbi biblioteket, handle lidt, spise lidt frokost og så en god morfar. Da jeg vågnede igen, var jeg helt rundtosset og kunne slet ikke komme til mig selv. Så resten af dagen er bare brugt på sofaen, med junkfood og tv. Sådan kommer det meste af weekenden nok også til at gå. Eller helst ikke med junk, men med afslapning. Vi har ingen planer. Håber dog der ind imellem er lidt tørvejr, så jeg kan fået gået lidt. I denne uge har jeg faktisk tabt 1,7 kg og det kan kun være fordi jeg har bevæget mig en hel masse. Skal bare huske også at ha dage, hvor jeg slapper 120% af. Er virkelig glad for mit nye Fitbit Charge HR armbånd, men ved også at jeg skal passe lidt på, det skal helst ikke tage overhånd.

Håber i alle sammen får en skøn weekend og er klar til noget Sommerferie. Søren har snart sommerferie i 3 uger og i den ene uge, skal vi i Sommerhus, det glæder jeg mig virkelig til. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Ønsker dig og Søren en super weekend med ro :-)

  Så flot at du har tabt dig :-)
  Jeg vil også se om jeg kan tabe mig lidt.

  Godt du slap for flere penge hos tandlægen, det kan være en meget dyr affære med sådanne.
  Jeg kom selv galt af sted for lidt tid siden med et smæk op på den ene fortand, så den ligesom slog en lang revne ned gennem tanden, så har været ved tandlæge nogle gange for at sikre, at den ikke kan revne.

  Jeres Sankt Hans så også rigtig hyggelig ud.
  Nyd weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, det var virkelig en god weekend, vi lavede ikke en skid.. ha ha :P

   Ja tandlægen er en dyr affære, men når det er ens fortænder, så tør man ikke rigtig andet end bare at betale. :D

   VI havde en rigtig hyggeligt sankt hans og det kunne jeg se at i også havde. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Fin weekend her. Jeg fik fjernet sting for en uges tiden og må give dig helt ret i at de er mega irriterende at have i munden ^^" Det kostede heller ikke - men også enig. Eftee at have sluppet 4000+ synes man jo også man har betalt for det, hehe. Men det var alligevel en lettelse.

  Også super flot med vægttabet - det er så en af de fronter jeg ikke klare mig så godt på pt, ups, hehe. Er heller ikke for god til at veje mig, men det er måske meget godt når det ikke går bedre.

  // Janni 'Gulde' Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en stor befrielse at få dem fjernet og kan mærke at selve healingen havde det bedre med at de blev fjernet. Nu håber jeg bare at det de har lavet virker på længere sigt. De har sprøjtet noget ned som er lavet af protein fra svinekæber, som skulle få kæben til at heale sig selv og gribe bedre fat om tænderne. Det skal gå 6 måneder før man kan se om det virker.

   Mange tak er også ret godt tilfreds med vægttabet, selv om det kun er et bonus. Jeg vil bare gerne være sundere.

   Knus <3

   Slet