google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spontan IKEA-date og sofahygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. august 2016

Spontan IKEA-date og sofahygge.


Rikke spurgte mig for noget tid siden, om jeg evt snart skulle i IKEA, for så ville hun rigtig gerne med. Desværre kunne jeg ikke rigtig komme så meget rundt, for bilen havde det ikke så godt. Den blev dog lavet i mandags og i går aftes, nævnte jeg så for hende, at bilen var god igen og at jeg måske godt kunne lokkes en tur i IKEA. Det var egentlig ikke fordi jeg selv skulle ha noget, men mere bare for hygge og for at komme lidt ud. Kan godt mærke at jeg har været ret isoleret, her den sidste tid og det er så usundt i længden.

Så i formiddags var vi en tur i IKEA og bagefter var vi i centeret og ose lidt. Det eneste jeg købte var garn, til det tæppe jeg er startet på og så tog vi en frokost på Jensen's Bøfhus. Det var næsten underligt at være ude af lejligheden, men samtidig enormt skønt og mega hyggeligt. Har jo ikke kendt Rikke så længe, men det virker bare så naturligt og afslappet. Der er ingen forventninger og kan bare nyde hendes selvskab.

Jeg var hjemme igen ved 15 tiden og så smed jeg mig bare på sofaen, for at se OL og hækle. Psyken har været på overarbejde i noget tid og det koster kræfter. Jeg er i underskud af søvn og har ingen energi, ja faktisk er der meget i vejen. Ha Ha.. Nå, men pyt med det, jeg skal nok klare den og jeg ved det går over igen. Jeg skal gi det tid og finde den ro jeg har brug for og som er så vigtig for mig. Jeg har for første gang, virkelig savnet at snakke med psyk i denne uge, men jeg klare det og skal bare huske at trække vejret helt ned i maven. Det hjalp dog at komme lidt ud. Nu vil jeg for første gang i nogle uger, prøve at gå tidlig i seng, skal ha indhentet noget søvn.. Nat Nat.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Må du få en god nats søvn og en god portion energi til en ny dag imorgen :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde. Jeg fik 7½ times dejlig søvn, havde håbet på lidt mere, men så må jeg prøve en lur senere.

   Håber også du fik en god nat og har en skøn dag.

   Tak fordi du er dig.
   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt.

  Hav en rar dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en hyggelig dag.

   Mange tak og i lige måde.

   Knus <3

   Slet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Jeg har også selv lige været i IKEA, og det hiver vist kræfterne ud af alle. Hæ, men jeg tager gerne frivilligt derhen igen.

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også ;)
   Faktisk var vi ikke ret længe i IKEA, så det er ikke det som har taget de fleste af mine kræfter. Jeg er bare generelt mega træt for tiden, men det er bare noget der følger med min sygdom. Jeg har accepteret det og i perioder skal jeg bare passe lidt mere på og få slappet godt af..

   Knus <3

   Slet
 4. Det er også altid så hyggeligt med dig søde <3

  Endnu en gang tak for igår :D

  SvarSlet