___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. november 2016

Mandel-mel.


De sidste par år, har jeg været ret glad, for at lave vaniljekranse til jul. I den opskrift jeg bruger, kommer jeg mandelmel i, men synes det er lidt dyrt. Jeg har ledt og ledt, men 50 kr for 200 gram, det er for meget. Så jeg laver det igen selv. Det har jeg også gjort de sidste par år. I starten sad jeg og smuttede alle mandlerne, men man bliver ret hurtig træt i fingrene, hvis der er mange. Så sidste år fandt jeg dette trick og det ville jeg lige dele med jer. I sidste ende er det måske ikke så meget jeg spare, men det tager ikke så lang tid og hygger mig med det. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar