google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tænker blanke tanker og savner psyk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. november 2016

Tænker blanke tanker og savner psyk.

Ligger her på sofaen og det er mandag aften. December står for døren og jeg har i et par dage, tænkt en del tanker. I første omgang skubbede jeg dem bare til side, prøvede at ignorer dem, men nu. Ja nu er jeg vidst nød til lige at ha en snak med disse tanker.

I går aftes, da jeg skulle sove, kunne jeg bare ikke falde i søvn, pga samme dumme tanker. Så nu er det på tide at tage tyren ved hornene. Elsker December lige så meget, som jeg elsker alle de andre måneder, men December er en lort måned. Ja det lyder jo helt forkert, men der er en mening med galskaben. Eller det giver ikke engang meningen..

Jer er pisse bange. *tårerne triller*

Angsten for Angsten fylder hele min krop. Det er vildt underligt, for først plejer jeg at få en masse psykiske forstyrrelser, som feks uro eller blive små deprimeret, men ikke denne gang. Psykisk har jeg det faktisk okay. Normalt ved jeg, hvad der sker her op til jul og derfor plejer jeg at gå i hi, men ikke i år. Jeg er på toppen, men jeg er virkelig angst inden i. Det er lidt fjollet, for angsten er jeg normalt virkelig god til at takle og jeg mærker den sjældent, men nu. Jeg er bare bange for alt og intet og samtidig ønsker jeg ikke, det skal forstyrre mit liv. Men jeg har heller ikke lyst til at undertrykke det.

Så lige nu kan jeg virkelig mærke at jeg savner mine samtaler med psyk. Hvis i ser mit billede, som jeg tog for 5 min siden, så kan i se at jeg jo ligner mig selv og jeg ser okay ud. Men inden i, min krop ryster indvendig og jeg græder nu. Er det ikke noget med at tårer kan heale, det håber jeg. Tåre er ret naturligt for mig, så det er okay. Jeg har det godt med at få luftet ud og i dag bruger jeg bloggen.

Måske er jeg bare overvældet, fordi jeg har været ret social de sidste par dage. Så nu tvinger jeg altså mig selv til at tage par dage på sofaen. Jeg har været rigtig glad for mine daglige gå/cykel ture, men de bliver hermed sat på pause. De næste par dage, skal jeg ha det her angst bearbejdet. Imorgen skal jeg være alene hjemme, så tror jeg vil slukke lidt for verden.

Normalt ville dem på psyk sige til mig: Jeanette du gør det rigtige, du er på rette vej og du er kommet så ufattelig langt. Husk alle dine sejre og at angsten ikke er farlig. Der er ikke noget at være bange for. Du er ikke bange for døden og du er ikke bange for livet. Tag alle de gode ting ind og træk vejret dybt. Overbevis din hjerne om at der ikke er noget at være bange for. Du er kaptajnen.  

December sidste år, var super dejlig, rolig og det er jeg sikker på at den her også bliver i år.
Se evt min video fra sidste December HER.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Du skal nok klare det smukke, du er så sej! Sender dig så mange varme tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde... Og ja, jeg er pisse sej..

   Dine kram varmer.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Du får lige et kys lige i panden, min skat :-*

  Jeg ved du kan og jeg ved at midt i alt det kaos af følelser du lige nu oplever, så er du blevet så dygtig til at mærke efter, istedet for at flygte. Din indre stemme er 1000 gange stærkere end din angst, brug den!

  Nyd din pause og vid at jeg er lige her og tænker på dig <3


  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste dig.. Det betyder mere end du aner..

   Knus <3

   Slet
 3. Kære Jeanette,
  At du ser din angst i øjnene i stedet for at undertrykke den er en sejr i sig selv. Du er så sej og god, og du ved, hvordan du skal få det bedre igen - du kan godt klare dig uden samtalerne på psyk - det har du bevist SÅ mange gange <3
  Sender kærlige tanker og kram til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Hvor er du sød, mange tak og du har så meget ret.


   Knus <3

   Slet
 4. Så længe du lytter til dig selv og din krop så skal det nok gå. Du er blevet så meget stærkere og det glæder mig at du er kommet så langt i dit liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg blevet en del bedre til, lytter altid til mig selv og mærker godt efter.. Der er virkelig sket så meget og jeg er så glad for at jeg har roen til at bearbejde de ting der kommer undervejs..

   Slet