___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. december 2015

Godt Nytår.


Så er bordet dækket og vi er helt klar, til at fejre det år det nu er gået og nye som kommer. Jeg ville bare lige bruge chancen til at sige Godt Nytår, til jer alle sammen. 2015 har været et ret spændende år, tænker at jeg en af dagene, lige laver et lille tilbageblik. Lige nu vil jeg bare nyde dagen. Håber i alle sammen får en rigtig skøn dag og kommer godt ind i det nye år. Tak til alle jer som er i mit liv og til alle jer som følger med her på bloggen. Føler mig helt vildt taknemmelig, her på året sidste dag.

30. december 2015

Nytårs Forberedelser.

Vi stod tidlig op i dag for at køre i Fakta og handle ind til Nytårsaften. Klokken var lidt over 8 og vi havde utrolig nok, hele fakta for os selv. Det var hurtig overstået og så var det ellers bare hjem og ordne et par forberedelser.

Så fik vi lige en lille lur og derefter var vi ude og købe lidt fyrværkeri sammen med min Bror, Svigerinde og nevø. Så nu kan vi skyde året fint ind i morgen.

Jeg mangler kun at dække bord og lave mad, men det bliver i morgen, for vi har jo god tid. :D


Nytårs Menu: 

Forret: 
Hjemmelavet hønsesalat på ananas-ring med bacon og hjemmebagt flute.

Hovedret: 
200 gram Oksemørbrad bøf, hjemmelavet fritter, stegte gulerødder, bønner med bacon og 2 slags sauce.

Dessert: 
Brownie med valnødder, vanilje is og frisk ananas.

Søren og jeg har også lige lavet et par fine bordkort. De er lavet på ca 10 min, men det er lidt hyggeligt. Spændende om gæsterne kan gætte hvor de skal sidde. :D

Hvor blev den dag af.

Min dag har været rigtig dejlig, men også meget praktisk. Der er blevet gjort rent, vasket, lavet frikadeller og bagt flutes.

Derefter hoppede vi i bad og kørte en tur i Jysk. Fik byttet en julegave for mig Mor og så købte jeg mig selv, en ny dug og en bordløber. Jeg ejer ikke en dug, som passer til mit spisebord, når der ikke er extra plader på. Den jeg ville ha haft, havde de ikke, så det blev en anden og så havde de den der løber til 20 kr. Når der kommer godt med nytårs-pynt, kan man alligevel ikke se dugen.. ha ha


Til aften havde vi heldigvis bare en rest pasta med kødsauce, som vi kom i et fad, morney sauce hen over og lidt revet ost.. Mums det var godt.

Efter aftensmaden har vi lavet kransekage. Det er lidt blevet en tradition for Søren og jeg. Normalt er det ham der synes vi skal kaste os ud i det, men i år ved at mig der insisterede. Nu er det lavet og det smager perfekt. Normalt kommer vi ikke glasur på, men jeg skulle lige prøve. Kan egentlig bedst li' dem uden, men de er da pænere med glasur.


Aftenen slutter så med at jeg lige har snakket i telefon, med min veninde Heidi fra KBH i 2 timer. Jeg har virkelig været meget i min egen verden her i December og har glemt hende lidt. Jeg har tænkt meget på hende, men der har været så meget andet. Nu har jeg jo overlevet julen, så nu kan jeg igen se og lytte. Skønt at få snakket og grint med hende. Elsker bare den forståelse vi har for hinanden og den omsorg vi viser, selv om vi bor lidt langt fra hinanden. *Vi er Sammen*

Hvor blev den dag lige af?? Må nok hellere daffe i seng, vi skal jo tidlig op og handle ind til Nytår, sammen med resten af Danmarks befolkning. Måske ses vi derude. <3

29. december 2015

Se Mit Sind - Føles næsten som et Mirakel

Dette indlæg har jeg skrevet på SE MIT SIND, men i skal ikke snydes for at se det.  

Har været ramt af forkølelse i et par dage og det sidder stadig i kroppen, men humøret er helt i top. Jeg bliver næsten rørt ved tanken om at denne jul og generelt December, er gået så godt. Der er virkelig en hel masse følelser, som hele tiden rammer mig og utrolig nok, er de stort set alle sammen gode følelser og tanker.

Jeg blev syg i 2006 og siden har jeg faktisk ikke rigtig kunne nyde en ordenlig jul. Så nu, hvor jeg oplever det, føles det næsten som et mirakel. At jeg skulle få lov til at opleve julens glæde igen, det fatter min hjerne næsten ikke. I år har jeg stort set ikke, været ramt af hverken psykisk eller fysisk stress og fordi jeg har fjerne så mange forventninger som muligt, er det lykkedes mig at glæde mig over de ting, som jo i virkeligheden betyder noget.

For engang skyld er jeg Okay. Bare at være okay er ret stort for mig, som ofte har kaos indeni. Så lige nu, nyder jeg virkelig bare de sidste dage af året og så glæder jeg mig til 2016, tør slet slet ikke tænke på hvordan 2016 bliver, når jeg kan starte året med godt humør. Jeg plejer starte året med stress, udbrændthed, angst og kaos. Føler næsten at jeg har en energi indeni, som venter på at blive sluppet løs i det nye år. Så kære 2016 - Kom og tag mig.  

Hygge og forberedelser til Nytår.


I dag har vi været en tur i Odense og bytte et par gave. Har ikke fundet noget andet, vi vil købe endnu, men det skal jo nok komme helt af sig selv, tænker jeg. På vej hjem skulle vi lige handle lidt og der faldt vi over marcipan på tilbud, så nu kan vi lave hjemmelavet kransekage til Nytår.

I eftermiddags fik jeg en lille lur og bagefter fik jeg hæklet et par små baby vanter færdig, til Henriette's Baby. De er super lette at hækle og jeg har brugt denne video - Baby Mittens.

Her til aften har Henriette være forbi, vi har spist pizza, set Badehotellet og fået snakket en hel masse. Søren tog ud for at spille lidt ingress, så det var super dejligt med lidt hyggelig selskab.

Glæder mig utrolig meget til Nytårsaften. Vi skal bare holde det hjemme og så kommer min bror, svigerinde og nevø. Tænker at vi skal spise noget lækker mad, hygge, snakke, spille et spil og så skyde året ind til midnat. Jeg har fået æren af at planlægge og handle, Søren har dog lovet at hjælp mig. Menuen er planlagt, indkøbssedlen er skrevet, så nu mangler vi bare at der går penge ind på kontoren, så vi kan få det hele købt.

Det er første gange i nogle år, jeg selv prøver planlægge sådan en hel aften, men det går faktisk okay. Hygger mig med det og glæder mig virkelig til at bevise over for mig selv at det er noget jeg sagtens kan igen. Man skal bare altid huske, skrue forventningerne lidt ned og holde sig til ting, man ved ikke koster for mange kræfter eller tanker. Jeg har kastet mig ud i en rimelige let menu, så det kan næsten ikke gå galt. Samtidig har jeg jo Søren med, så vi klare det snildt sammen. 

Har i planlagt jeres nytår?

27. december 2015

Julen 2015

Har virkelig haft en skøn jul i år og nyder det stadig. Jeg er dog blev forkølet, så ligger mest bare på sofaen og ser film. Synes dog lige i skal ha et par billeder, fra mine juledage. Jeg har forsøgt at være så meget tilstede i nuet som muligt, så det er ikke *skøn* billeder, men de er der.. :D

Juleaftensdag startede jeg med at lave Ris a la mande og julegodte-fade. 
Et til min Mor og hendes mand og et vi tog med ind til Svigermor. 

Inden vi kørte til Odense, åbnede jeg min aller sidste pakke fra Louise
Hun havde nemlig til #BloggerAdvent sendt en extra med til juleaften.
Elsker allerede begge dele. 

 Hentede Svigermor og så tog vi jule-gudstjenesten kl 11. 
Det er Fredens Kirke i Odense. 
Som altid, en rigtig hyggelig oplevelse. 

Juletræet blev pyntet. 

Svigermor fixede lige et par håndmadder til os.

 Når man står tidlig op for at komme i kirke, så skal der en god lur til. 
Sov ca 1 times tid og det var helt perfekt. 
Det burde alle gøre juleaftensdag. 

Så blev der spillet pakkespil og der var mere end nok til os 3. 

Magnus passer på pakkerne. 

Svigermor havde helt tjek på både and og flæskestegen. 
Begge dele var helt perfekt. 

Det var såå hyggeligt og smagt alt for godt. 

Efter maden gik Søren ud for at få lidt luft og så fik vi vasket op. 
Så fik vi lidt ris a la mande, træet blev tændt og der blev åbnet julegaver.

Det er lidt komisk, men jeg fik ialt 8 Margrethe skåle af min familie. 
De er alle undskyldt, for jeg ved de har ret meget om ørerne lige pt
og heldigvis kan jeg jo bytte nogen af dem. 
Fik også en kødhakker, gavekort til matas og penge til et weekendophold. 
Søren og jeg fik faktisk også en rømertopf og nogle glas. 
De skal dog byttes og stod derfor lige et andet sted, da jeg tog billedet. 

Har også fået en sød julegave af Mette. 
Den blev åbnet 1 juledag, da jeg havde glemt at tage pakkerne med. 
Fine hjemmelavede kort og 3 garn-nøgler. 
Tak smukke.

Min Dermaroller er ankommet og er nu også testet. 
Som i kan se blev jeg lidt rød, men der er en mening med galskaben. 
Jeg skal nok vise jer mere en anden dag.

Er super glad for at jeg fik en kødhakker (vaniljekrans-maskine) i julegave. 
Det er dog lidt synd at der nu er et helt år, til jeg kommer til at bruge den. 

Er blevet forkølet så lever pt af tomatsuppe. 

En lille rest Ris a la mande bliver det da også til.

I dag har vi fået pakket alt julepynt væk. 
Samtidig har søren fået pudset vinduer og jeg har vasket kagedåserne af. 
Dette er de aller sidste julegodter og de er nok væk inden dagen er omme. 

Ligger mest på sofaen, ser tv og plejer sygdommen. 
Her til aften var der Hobitten i tvet og vi så den på Epson Projektoren. 
Det er altså mega hyggeligt at få lov til at teste sådan en for Buzzador

2 Juledag, slutter med at jeg er blevet færdig med at hækle en sød slange.

Ja det er lidt mange billeder og de er ikke lige gode alle sammen. 
Men det viser meget godt, hvordan mine dage har set ud. 
Jeg har vidst lige haft den bedste December og jul i mange år. 
Lige nu prøver jeg bare på at blive rask og så er jeg pt igang med at planlægge Nytår. 
Vi skal holde nytår hjemme i år, sammen med min Bror, Svigerinde og Nevø. 
Glæder mig rigtig meget. 

23. december 2015

De aller sidste forberedelser er på plads.

Så er den aller aller sidste pakke, pakket ind. Det er en lille værtindegave til min svigermor.

I dag har jeg været en praktisk gris. Jeg har ryddet lidt op, vasket tøj, støvsuget, kogt risengrød, smuttede mandler og bagt boller. Så nu er alle forberedelserne klar. Når vi står op i morgen, skal jeg kun lige lave ris a la manden færdig, lave et fad med julegodter og så er vi helt klar.

Glæder mig helt vildt og ved bare det bliver en rigtig dejlig juleaften. Har besluttet at jeg slet ikke tjekker min mail, det næste 1½ døgns tid. Der kan komme uønskede kommentarer og det skal virkelig ikke ødelægge min jul. Havde egentlig overvejet at spærre helt for alle kommentarer her i julen, men er bange for at den så sletter alle de gamle. Så fra nu af går jeg på juleferie. Heldigvis ved alle de søde og vigtige, hvordan de får fat i mig uden for bloggen. 

Jeg har sagt det et par gange, men gør det lige igen. Glædelig Jul <3
Håber i får en rigtig skøn jul og glæder mig rigtig meget til at følge med på jeres blogs,
på den anden side. Husk at pas rigtig god på jer selv og på de mennesker som i har kær.   

22. december 2015

Biograf Date - Star Wars.


Søren og jeg har i dag været i biffen og se Star Wars. 
Selv om jeg ikke er den store fan, var det faktisk en god film.

Den næste film jeg skal se i biffen, skal helt sikkert være:

Tirsdags Vlog #12 - Glædelig Jul.

20. december 2015

Tak for en hyggelig #BloggerAdvent


Så blev det 4. søndag i advent og derfor ville jeg lige slutte den her #BloggerAdvent, med en lille opsummering. Jeg vil gerne sige et stort tak til alle deltagerne, i år var vi 14 ialt og jeg har virkelig nydt at følge med hos jer alle sammen. Håber nogen af jer kunne ha lyst til at være med igen, en anden gang. Det er jo 3 år i træk, så nu er det officielt en tradition og jeg holder 100% fast i den. :D

Jeg har selv fået 4 skønne pakker af Louise, eller faktisk var der fem, så der er stadig en tilbage til d 24 og den er jeg super spændt på at åbne. Så hyggeligt og alle sammen, dejlige gaver. :D

Jeg har selv sendt pakker til Mie og det har virkelig været hyggeligt. Tror også hun er blevet glad for de pakker jeg har sendt, så det er bare skønt.

Hvis du ikke selv har deltager i år, men er nysgerrig og gerne vil deltage til næste år, så kan du allerede nu, melde dig ind i Facebook Gruppen, så er du en af de første der får besked til næste år.

#BloggerAdvent - 4 søndag i advent.

Det har været lidt meget fart på her i weekenden, men samtidig har det været nogle dejlige dage. Forstår virkelig ikke at det allerede er 4. søndag i advent og at der nu, kun er 4 dage til juleaften.

I dag i min pakke til #BloggerAdvent, var der en rigtig fin neglelak og en neglelak fjerner. Det kan jeg virkelig altid bruge og glæder mig meget til at prøve den neglelak. Har ikke rigtig lavet julenegle i år, men måske jeg lige kan nå det. Nu må vi se. Mange tak for gaverne søde. <3

Håber i alle sammen har haft en skøn søndag.

17. december 2015

Alenetid i December.

Der sker faktisk ikke en skid her ved mig i disse dage. Jeg er mest bare mig selv og hygger med hækle, spille computer, se tv eller læse. Det er sådan jeg har det bedst lige nu.

Jeg er godt klar over at det ikke er sundt for mig i længden at være så isoleret og alene, men kan heller ikke rigtig overskue så meget andet.

Heldigvis skal jeg i morgen hygge med min dejlige nevø og lørdag skal vi julehygge med Svigerfamilien. Min krop og mit sind, siger at jeg bare skal gemme mig, men jeg ved godt at når først jeg kommer ud, så nyder jeg det helt vildt.

I dag har jeg fået hæklet to ting færdig. En fin kjole og en lille ugle.

16. december 2015

Jule-tjekliste.

Jeg føler mig faktisk ret oven på og er glad for at jeg i år, har det bedre end sidste December. Julen nærmer sig og jeg er tæt på at være helt klar. Jeg så lige at en anden blogger, havde lavet sådan en tjekliste, over de ting hun skal nå og har nået her i december og så blev jeg inspireret. Så derfor prøver jeg nu at lave min egen.


Min liste indeholder både ting jeg har nået, ting jeg mangler at nå i år og et par ting jeg rigtig gerne vil nå til næste jul. 
 
Pynte til jul - Det gjorde jeg faktisk næsten en uge før December startede.
Julestjerne - Jeg har to store røde julestjerner og en smuk amaryllis.
Skrive Juleønsker - Det bliver altså ikke lettere med årene, men fik det gjort. 
Lave juledekorationer - Altid sammen med familien weekenden før December starter.
Advents-Dekoration - Første gang nogen sinde jeg har sådan en.
Konfekt - Jeg har lavet Rocky Road som det eneste rigtige konfekt i år.
Jule-småkager - Jeg har bagt Specier, Vaniljekranse, Håkonskager og lavet Havregrynskugler.
Jule-Hygge med Familien - I lørdags var det med min Familie og på Lørdag med Svigerfamilien.
Veninde Hygge - Var med Gizmo på tøse-tur i Odense Mandag og det var mega hyggeligt.
Julegaver - Julegaverne er købt og pakket ind. Skal dog muligvis hjælpe Søren lidt med hans.
BloggerAdvent - Vi er godt igang og det er super hyggeligt som altid. Elsker det. <3
Juleshow - Jeg har set Tv2's Alletiders Juleshow, lidt kedeligt i år. Skal se DR's på Lørdag.
Julestress - Jeg har ingen former for julestress i år og det er fantastisk.
Juletræ - Vi har selv vores første juletræ i år, dog i mini udgave.
Julegave til mig selv - Har givet mig selv en Foodprocessor, tyl, makeup og Sims - "Nye Venner".
Julemusik - Har hørt julemusik flere gange i år, men skal helt klart høre meget mere.
Jule-selfie - Yep, det har jeg nået i dag og kan ses i toppen af dette indlæg. 

Julekort - Har ikke fået dem skrevet endnu.
Julefilm - Skal altid se "A Christmas Carol", men har ikke nået det endnu.
Julemad - Skal lave ris ala mande i år til juleaften og mangler handle ind til det.
Mistelten - Har ikke købte en i år og har heller ikke fundet en at stå under endnu.
Pakkespil - Vi skal spille pakkespil juleaften og mangler købe et par pakker.
Jule-negle - Får nok ikke lavet en design, alle negle er knækket, men måske en fin lak. 
Julestemning - Den er lige ved at være der.
Kirke - Jeg vil rigtig gerne nå i kirke, men det skal være juleaftens-dag.
Julefrokost - Har ikke været til nogen og skal desværre heller ikke til nogen, ØV!

Nye ting, jeg gerne vil nå til jul næste år:
Lave Advents-kalender til Søren, bare fordi han virkelig fortjener det.
Lave et kagehus sammen med Gizmo.
Prøve bage en ny slags julesmåkage.
H.C.Andersens Julemarked (vi når det desværre ikke i år)
Måske lave en lille julefrokost sammen med et par bloggere eller veninder.  

Julegodter.

En af de traditioner jeg prøver holde fast i, er at julebage. I mange år var det bare en enkelt opskrift på specier, som jeg har bagt siden jeg var helt lille. En opskrift jeg fik af min Farmor.

Sidste år prøvede jeg så at lave vaniljekranse for første gang og dem holder jeg nok ved fremover.

I år havde jeg ikke rigtig planer om at prøve bage en ny slags småkager, men så faldt jeg lige over en opskrift på Håkonskager ved Mariesen. Dem har jeg netop bagt og de er bare så fine og smager godt.

Her kan i se alle de julegodter, jeg har fået lavet i år. Det er blevet til specier med og uden chokolade, vaniljekranse, håkonskager, havregrynskugler og rocky road konfekt.

Nu gider jeg godt nok ikke julebage mere i år og der er alligevel også alt for meget. Skal helt sikkert ha lavet nogle julegodte-fade og forkæle familien lidt.

Denne jul skal bare nydes og på det punkt, går det faktisk rigtig godt. I det nye år skal jeg være sundere igen, men det gider jeg ikke tænke på lige nu. Glæder mig til 2016 <3

Hæklerier og min nye kurv.


Jeg har brugt det meste af eftermiddagen på at slappe af og hækle. Jeg fik langt om længe Bien Børge færdig. Han fik øjne, vinger og en lille brod. Han har også en lille rasle-boks inden i, så den kan bruges som rangle. Det er nr 2 bi jeg har lavet og det er faktisk første gang jeg har forsøgt at følge en rigtig opskrift. Normalt ser jeg jo videoer på youtube.

Jeg fik også lavet et par bitte små baby sko. Er de ikke bare cute. Ja jeg bliver sku næsten helt skruk af alt det her baby halløj. Både min nice og min bonus søs er jo gravide. Det er altså hyggeligt at hækle baby ting. Er også gået igang med en lille kjole i dag.

Prøv lige at se, hvad Søren er kommet med idag.

Jeg er så træt af at der altid ligger garn på sofabordet og jeg har længe ledt efter en fin kurv, hvor jeg kunne ha min projekter i.

De har på Søren's job, tømt denne julekurv i dag og han fik så lov til at tage kurven med hjem til mig. Er han ikke bare skøn. Det viser virkelig at han tænker på mig, meget mere end jeg indimellem tror. Jeg er så glad for den, den er bare helt perfekt og nu er det slut med garn-rod på sofabordet. Jeg elsker den.. <314. december 2015

December hygge med Gizmo.


Det har bare virkelig været en skøn dag i dag. Jeg har været en tur i Odense og hygge med Anne-Mette. Har glædet mig længe, til en gang tøsehygge og som altid når vi er sammen, var det mega hyggeligt. Vi startede med at spise på Burger King og bagefter var vi en tur igennem Centrum. Det blev faktisk til to gange igennem gågaden. Er dog lidt fattig, så købte ikke så meget, men i kan se på billedet, hvad det blev til. Købte også 2 poser brændte mandler, men dem glemte jeg lige på billedet. Maskerne jeg har købt er fra Normal og jeg glæder mig helt vildt til at prøve dem, de har altså også nogle fede navne. Håber de er lige så gode, som de er cool. Ha Ha.

Tak for en mega dejlig dag og fordi du er dig. <3
Glæder mig til mange flere gode oplevelser i det nye år. 


13. december 2015

Slut med Anonyme Kommentarer.

Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvordan jeg skal startede dette indlæg i dag, men jeg skriver for at fortælle at jeg desværre igen, er nød til at spærre for de anonyme kommentarer, her på bloggen. Der er åbenbart en, som stadig ikke forstår at han ikke længere er velkommen i mit liv. Det skaber en masse forstyrrelser i mine tanker, men det bliver heldigvis lettere at få ud af kroppen, for hver gang. Førhen kunne jeg blive syg i flere dage, i dag griner jeg bare af det. Følelsesmæssigt er jeg koblet af og fri. Det kan dog ind imellem gi' nogle grimme tanker, men hævner er ikke min stil. Jeg bruger sejr og personlig udvikling som våben. Jeg er mønsterbryder. Normalt ville jeg ikke skrive om det her på bloggen, for måske puster jeg til ilden, men synes også i skal vide at jeg er nød til at stoppe for de anonyme kommentarer.


Denne kommentar er tikket ind på bloggen i dag, den er skrevet til mit indlæg - Julehygge med Familien. Jeg er ret sikker på, hvem der har skrevet den og sådan en gang ynk er ikke velkommen her.  

#BloggerAdvent - 3.Søndag i Advent.

Så er det allerede 3. søndag i advent og igen tid til at lukke en pakke op i #BloggerAdvent.

Jeg får pakker af Louise og har selv sendt pakker til Mie.

I dag var der en lille Nisse i min pakke og jeg elsker den virkelig. Der er bare så sød. Tror faktisk jeg har set den et sted før og bagefter fortrød, jeg ikke havde købt den. Den er såå sød og jeg har fundet en rigtig fin plads til den.

Glædelig 3 søndag i advent til jer alle sammen. <3


Sims4 - Nye Venner.


Så fik jeg købt, downloadet, installeret og prøvet den nye Sims4 udvidelsespakke "Nye Venner". Den inderholder en masse nye ting og jeg kunne bare ikke vente mere, med at købe den. Sagde til Søren at jeg ikke kunne finde ud af, om jeg bare skulle købe det og han sagde så: Køb det og jeg vil gerne gi et tilskud på 100 kr. Han er altså vidunderlig.

Med en ny udvidelsespakke, er man også nød til at starte med at lave en ny simmer og jeg har lavet hende i ser her på billedet. Hun hedder Randi Juul. Randi efter min sofa og Juul fordi det var det første efternavn, spillet selv foreslog og det passer jo perfekt her til December. Mon det er skæbnen.. :D

Jeg nåede ikke at spille så længe, men jeg synes allerede at det er super cool. Der er rigtig mange nye ting med, nye muligheder, en ny by og elsker at man nu kan lave de her klubber. Havde dog håbet på at man så kunne være, i en klub med sine irl venner, men så smart er det desværre ikke endnu.

Jeg er ret spændt på hvad fremtiden bringer for Sims. Lige før Sims4 kom, var Sims3 tæt på at man kunne besøge hinanden osv. Den kode mangler de stadig at knække helt. Vi vil jo gerne kunne spille mere sammen med hinanden.

Har max spillet en time eller to her til aften og mit førstehåndsindtryk er faktisk ret godt. Jeg har med årene lært at man ikke skal forvente guld og grønne skove, med de her pakker. Når det så er sagt, så  starter det faktisk ret godt ud.

12. december 2015

Julehygge med Familien.

Jeg nyder virkelig December i år og det er nok det vigtigste for mig lige nu. Jeg havde virkelig en lorte jul sidste år, så jeg vil gi' alt, for at det bliver en god oplevelse i år.

I dag har vi haft julehygge med min familie. Min nevø, bror, mor og hendes mand har været her fra kl 11 til ca kl 18 og det har bare været en skøn dag. Min søde svigerinde nåede også lige forbi til sidst, efter en fødselsdag. 

Vi startede med at gå en tur og bagefter fik vi frisk bagte boller, varm kakao og æbleskiver. Resten af tiden er gået med leg og snak. Perfekt dag og det er virkelig, bare den slags oplevelser som betyder alt for mig. Det er på de dage, jeg føler mest glæde og det er noget jeg kan leve længe på. Jeg har ikke altid haft det let med familie, men nu nyder jeg utrolig meget, når vi er sammen.

Det er ikke så tit vi selv har gæster, men når vi har, hygger jeg mig altid med det. Før jeg blev syg var jeg rigtig god til at ha gæster, imens jeg var mest syg, kunne jeg slet ikke ha mennesker i mit hjem og nu kan jeg nyde det igen. På mange måder føler jeg mig mere voksen nu og mere rolig. Det er vel tit sådan noget der sker, når man er i 30'erne. Ha Ha.   

Resten af weekenden skal vi bare slappe af og hygge os. Jeg har besluttet at købe den nye Sims4 "Nye Venner" pakke. Faktisk var det en svær beslutning, for vi har i går betalt 5.700 kr for at få lavet bilen. Søren ville dog gerne gi' et lille tilskud på 100 kr til spillet, så nu køber jeg det. Kan jo alligevel ikke vente til januar. Kan jo godt lige nå at hente det, installere det og spille lidt, inden der kommer Juleshow på tv2.

Håber også i har en skøn weekend og December <3

10. december 2015

Mine Bøger.

Jeg kan lige så godt indrømme det, jeg elsker at læser, men gider ikke ha bøgerne selv. De fleste jeg kender som elsker at læse, synes jeg er tosset. De bare selv eje bøgerne de læser, sådan har jeg det slet ikke. Jeg er så glad for at man kan gå ned på biblioteket, låne en bog og så aflevere den igen.

Jeg har som sagt ikke læst i utrolig mange år, så da jeg i Marts måned begyndte at kunne læse igen, var det virkelig vidunderligt. Siden marts har jeg faktisk læst 22 bøger og det er mere end jeg virkelig turde drømme om. I går aftens blev jeg færdig med Isla og jagten på lykke. Det er bare sådan en sød historie.

De 4 bøger som i kan se på billedet, er de eneste bøger jeg ejer. Det er bøger jeg fik at min Mor, da jeg var i Holland som au pair. Hun sendte ind imellem en pakker med mange dejlige ting i. Den gang var jeg lige startet med at læse, men det holdt desværre ikke så længe. Jeg mener at jeg har læst alle 4 bøger, men kan ikke huske hvad der står i dem, så nu tror jeg faktisk at jeg vil prøve læse dem igen. Jeg mener at en af dem ikke rigtig fangede mig, men kan ikke huske hvilken. Nu er det jo også et par år siden at jeg var 16.  Ha Ha..

Tror jeg vil starte med at læse - Hjemsøgt.

9. december 2015

Aktiv December dag


Jeg har været utrolig aktiv i dag, startede med at bage småkager og derfor gik det lidt amok. Jeg fik pudset vinduer, vasket tøj, sengetøj, tæpper, håndklæder, gjort rent, støvsuget og vasket gulve, fejet udenfor og tømt opvaskemaskinen. Mangler stadig at gøre badeværelset rent, men det må blive i morgen. Ja og nu tror jeg faktisk ikke jeg gider gøre mere rent i år, eller i hvert fald ikke før efter jul. Er jo nok nød til at svinge en klud i ny og næ og når jeg engang har taget alt julepynten ned.

Klokken var omkring 17 da jeg var færdig og så var det ellers bare i bad og så var det tid til at lave aftensmaden. I dag fik vi hakkebøffer med løg, pomfritter, karotter og bearnaise. Når man har været aktiv, så et det altså bare perfekt med en hakkebøf. 

Som i kan se på billedet, så er min amaryllis nu sprunget helt ud, den er bare såå fin, elsker den. 

8. december 2015

Glemsom, men hygger mig.

Det er lige gået op for mig her til aften, at det jo faktisk er blevet tirsdag. Det  betyder så at jeg altså ikke har fået lavet min Tirsdags Vlog. Sådan kan det jo gå og jeg håber i overlever.. Ha Ha..

I dag startede jeg med at køre en hurtig tur til Odense, på vejen hjem var jeg lige en tur i Lidl, der kommer jeg virkelig ikke ret tit. Da jeg kom hjem, fik jeg lidt at spise og så var jeg ellers træt. Det endte med en middagslur på ca 2½ time.

Eftermiddagen gik med at tale i telefon og så gik jeg igang med at hækle et pandebånd. Jeg fik jo garn i søndags i min adventsgave og Louise ville rigtig gerne se mig, lave et gråt pandebånd med en lyserød blomst. Så her er det.. :P

Nu vil jeg lave en kop te og læse lidt i min bog.

Det er stadig svært.

Det sker virkelig sjældent at jeg viser triste billeder af mig selv, på nettet. Synes hurtig det kan tolkes forkert eller som om man bare gør det for opmærksomheden. I dag fik jeg dog lyst til at dele dette billede på min Instagram. Jeg har indimellem brug for at vise at selv om jeg er denne stærke person, som virkelig har udviklet mig, så er livet stadig svært. Jeg har stadige mine ture, hvor jeg ikke forstår verden eller mig selv.

Når jeg kommer til det punkt, føler jeg mig virkelig, som et dårligt menneske og det er noget af det, jeg føler jeg kæmper imod hver eneste dag. Vil bare rigtig gerne være en forbedre udgave af mig selv, men jeg er stadig kun et menneske. Jeg kommer nogen gange til at udtrykke mig negativt og det kan godt tolkes som et form for angreb, men det er bare slet ikke ment sådan. Det forvirrer mig, for det er jo noget vi alle kan komme til. Men jeg bliver hurtig i tvivl om, om det er min diagnose der er på spil eller om det bare er mennesket i mig. Gør jeg det fordi min hjerne ikke forstå, hvordan man skal opføre sig eller bare fordi vi mennesker ind imellem er fjolser og dummer os. Når den slags sker, så bliver jeg rigtig ked af det, for det minder mig om, hvor jeg kommer fra. Det knuser hver en lille celle i mit hjerte og hele min krop går i smerte.

En del af min sygdom, gør at jeg har svært ved at se hvis jeg gør noget forkert. Synes selv jeg i de fleste tilfælde, godt kan mærke når jeg har dummet mig og jeg vil også gerne sige undskyld, men jeg har en retfærdighedssans, som ind imellem spænder ben for mig. Det er lidt det samme, når jeg skal gå på kompromis, det skal føles fair. Begge parter skal gi sig selv og mødes på midten, ellers stritter mig krop og mit sind imod. Nok også derfor jeg i tidernes morgen, havde det svært på psyk og på kommunen, det hele føltes så ufattelig uretfærdigt. Det er til tider pisse besværligt og igen, det er mine tanker der spænder ben for mig.

Heldigvis tager sådan en tude-tur ikke evigheder og som regler ender det i kram og kærlighed. Det er egentlig lidt sjovt, psykisk er det stort set ude af kroppen nu, men fysisk hænger det ved. Det er mig en gåde, hvordan vores psyke og vores fysik fungere.

Nu vil jeg lave en kop te og slappe af med bogen. <3

7. december 2015

Gaverne er købt.


Startede ugen med at sove længe. Tror faktisk at klokke var over 11, inden jeg rigtig kunne åbne mine øjne. Kender i de der dage, hvor det bare er hårdt at slå øjnene op. Hele min krop var bare låst fast. Jeg kom dog ud af dynerne til sidst og luntede direkte ud i et hurtig bad.

Kom faktisk rimeligt hurtig ud af døren og kørte til Odense. Jeg har været ude og købe julegaver, så nu er jeg stort set færdig. Mangler måske lige en enkelt ting, men nu må vi se. Ja og så mangler vi at købe til Søren's familie, men det regner jeg med, vi klare en dag i næste uge.

Da jeg kom hjem satte jeg noget musik på, tændte for advents-dekorationen og fik pakke alle gaverne ind. Det er altså hyggeligt at pakke julegaver ind. I år har jeg slet ikke købt papir, bånd eller kort, for jeg har så meget, tilbage fra de andre år, som bare skal bruges først.

Så nu er der faktisk ikke så meget jeg mangler at nå, til jul. Vil gerne lave havregryns-kugler, bage specier og så mangler jeg at købe et par gaver til pakkespil og skrive julekort. Udover det, så skal vi julehygge med familien her i december.

Kan bare mærke at denne December bliver dejlig.. <3

Søndags hygge.


Søndag var jeg bare træt, kunne godt mærke at vi havde været til koncert lørdag. 
Det koster altid lidt extra kræfter, men så skal der bare lidt afslapning og hygge til. 
Jeg fik spillet Sims, hygget med chai te, julegodter og læsten en del i bogen. 
Lige nu læser jeg: Isla og jagten på lykke, den er rigtig sød.
Jeg tror det bliver den sidste jeg når at læse i år, men det er også helt ok. 
Jeg har læst såå mange bøger i år, er ret stolt af mig selv. 
Det er sku fedt at kunne læse.

6. december 2015

#BloggerAdvent - 2. Søndag i Advent.


Så er det allerede blevet 2. søndag i advent og jeg har netop lukket min pakke op fra Louise. 
Det er altså bare mega hyggeligt med #BloggerAdvent
Hun har købt 2 garn nøgler til mig og der er en ide med det. 
Hun synes jeg skal prøve lave et gråt pandebånd, med en lyserød blomst på. 
Det vil jeg kaste mig ude i, en af dagene. :D

Hvid du ikke er med i #BloggerAdvent i år, men gerne vil næste år,
Så kan du allerede nu, melde dig ind i Facebook gruppen.