Ingredienser:
100ml fløde
55g sukker
1 spsk sirup (evt glukose)
1/3 tsk havsalt
120g mælkechokolade
75g mørkchokolade
20g smør
kakaopulver (til at rulle kuglerne i).
1: Hak alt chokoladen og kom i en skål.
2: Skær smørret i firkanter.
3: Varm fløden op i en lille gryde.
4: Kom sukkeret i en lille tykbundet gryde og lav til karamel.
5: Fjern gryden fra varmen og tilsæt fløde, sirup og salt.
6: Sæt gryden tilbage på pladen (svag varme) og rør rundt til det er en homogen masse.
7: Hæld forsigtig karamelmassen over chokoladen og rør rundt til chokoladen er smeltet.
8: Rør smørret i og dæk skålen med husholdningsfilm.
9: Stil på køl i nogle timer eller til dagen efter.
10: Form små kugler af massen og tril dem i sigtet kakao. ( Det bliver blødt i hånden)
11: Kom dem i en lufttæt beholder og opbevar på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar