___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. december 2016

Saltkaramel chokolade trøfler.

Jeg har i flere år tænkt på at lave trøfler, men har aldrig fået taget mig sammen. Så i år skulle det være, dette er en opskrift fra Maja Vase. Jeg lavede selv en dobbelt portion. De smager simpelthen bare alt for godt.

Ingredienser:
100ml fløde
55g sukker
1 spsk sirup (evt glukose)
1/3 tsk havsalt
120g mælkechokolade
75g mørkchokolade
20g smør
kakaopulver (til at rulle kuglerne i).

1: Hak alt chokoladen og kom i en skål.
2: Skær smørret i firkanter.
3: Varm fløden op i en lille gryde.
4: Kom sukkeret i en lille tykbundet gryde og lav til karamel.
5: Fjern gryden fra varmen og tilsæt fløde, sirup  og salt.
6: Sæt gryden tilbage på pladen (svag varme) og rør rundt til det er en homogen masse.
7: Hæld forsigtig karamelmassen over chokoladen og rør rundt til chokoladen er smeltet.
8: Rør smørret i og dæk skålen med husholdningsfilm.
9: Stil på køl i nogle timer eller til dagen efter.
10: Form små kugler af massen og tril dem i sigtet kakao. ( Det bliver blødt i hånden)
11: Kom dem i en lufttæt beholder og opbevar på køl.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar