google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hysterisk Underbo.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. februar 2017

Hysterisk Underbo.

Da jeg endelig fik tage mig sammen til at stå op i dag, fik jeg en hurtig ostemad og så var det ellers mod Odense. Planen var at få vasket bilen. I går var køen bare sindssyg lang, så droppede det.

På vej ned til bilen, tjekker jeg lige postkassen og der ligger så, en klage fra underboen. Hun er træt af at der nu i 2 dage, er løbet vand fra vores altan ned på hendes Terrasse og vil ha os til at tørre op. Jeg beslutter mig for at være den voksne og gå hen og tage en stille og rolig snak med hende. Noget jeg før har prøver og det går aldrig godt. Hun lukker op og jeg fortæller hende at det er fordi vi har haft en del sne, liggende på altanen, som er ved at smelte. Hendes reaktion og kommentar er: Det er løgn, det er 2 hele spande vand der er løbet ned på altanen. Jeg svare hende at det ikke er løgn og så smækker hun døren i. (Fuck hvor jeg hader, når nogen er så uretfærdig)

Nå, men jeg får vasket bilen og den er blevet såå fin. Den er ikke blevet vasket i nok ½ års tid, så gav mig virkelig godt tid. Krævede dog lidt tålmodighed, andre menneske har så travlt, larmer, stjæler spanden med børsten og plasker med vand alle steder.. ha ha.. *Tæl til 10*

Da jeg var færdig, kørte jeg lige forbi min Mor. Hun har været ramt af sygdom og har vidst kun set hende 1-2 gange i år. Jeg havde kun været der i et par minutter, da hende mand dukker op og han har Thea på armen. min reaktion er *Aflever* Ha Ha... Hun hjalp på humøret og vi legede i et par timer.

Da jeg kommer hjem møder jeg Søren på Parkerings pladsen. Han har fundet brevet fra underboen og er utilfreds. Fortæller ham at jeg har prøvet tale med hende. Han beslutter sig for at gøre mig kunsten efter. Han får ca samme reaktion, som jeg fik. Hun er sgu ikke rigtig klog, men det var jeg klar over. Har altid bøvlet med hende. Nu overvejer jeg om jeg skal tage en snak med udlejeren. Så må de komme og skovle sne på altanen, næste gang det er snevejr eller sætte tagrender op.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Sikke da en nævenyttig satan... undskyld mig, men altså dumme kost!!! Så kan hun sgu da selv komme optog fjerne sne. Nu kan en altan jo altså være svær at rengøre 100% for sne, og hun skal da bare være glad for at der kun er kommet så lidt sne i år :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er sgu noget for sig selv.. Hun prøver bare finde på noget at brokke sig over.. Jeg prøver om jeg kan fange udlejeren mandag og så må han be hende lade mig være.. ellers må de tage sig af det..

   Slet
 2. Hold nu kæft hvor er det dog en latterlig underbo I har! Hvad gør en smule vand på hendes terrasse?
  Tror ikke jeg havde været så venlig, som I har været o.o

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har virkelig intet liv og prøver konstant at finde på noget.. Tror hun virkelig at vi gider at stå og bruge tid på at hælde vand ned på hendes terrasse.. omg..

   Mandag skal jeg snakke med udlejeren, så må han tage sig af hende..

   Knus <3

   Slet