google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min Blanke Bog Tag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. marts 2017

Min Blanke Bog Tag.


Jeg har utrolig længe gerne ville lave min egen Bog Tag, så det kaster jeg mig hermed ud i. Tanken var at finde lidt anderledes spørgsmål, end dem man normalt ser i de forskellige tags. Jeg vil gerne nominere Rikke og Marie, men alle er velkommen til at være med.

1: Hvornår besøgte du sidst et Bibliotek og hvor?
- Det gjorde jeg i fredags på mit lokale Bibliotek i Otterup. Det er det eneste bibliotek jeg bruger og er faktisk rigtig glad for det. Jeg elsker ideen om at deres bøger, bliver brugt og har været læst af mange. Nyder at det i dag er så nemt at reservere en bog og så hente den, når det passer. Vores bibliotek har åbent for selvbetjening fra kl 7 til 22. 

2: Hvilken Bog husker du bedst fra din barndom?
- Vi havde en kæmpe stak Disney Bøger og elskede dem alle sammen. 

3: Har du en lokumsbog??
- Nej og forstår ikke helt konceptet. 

4: Hvilken genre har du endnu ikke prøvet?
- Jeg har stort set kun læst Kærligheds bøger, et par biografier og en en enkelt krimi. Vil rigtig gerne igang med at læse noget mere forskelligt, men ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Synes Krimier er lidt svære, fordi man enten skal huske meget eller gætte sig til hvem der er morderen. Føler mig stadig nye i denne læse verden, så der er jo såå mange muligheder. 

5: Hvornår har du sidst opgivet en bog og hvilken?
- Det var engang sidste år, min virkelighed og forfatterens virkelighed, var meget forskellig. 
Det var Bogen: Bli'r jeg nogensinde god nok af Karyl McBride.

6: Din mærkeligste læse stilling?
- Ved ikke om den var så mærkelig, men det var til det forrige Readathon, jeg havde lidt problemer med ryggen, så jeg havde gang i utrolig mange pudder i ryggen og et par stykker under mine ben. Var puffede så meget op i puder, at jeg ikke kunne komme ud af sofaen igen.. Ha Ha..  

7: Hvilken bog har du tit tænkt på at læse, men aldrig fået åbnet??
- Jeg høre tit om klassiker, man nok burde læse.. Feks har jeg hørt om Jane Austen 1000 gange og tit tænke på, om jeg skulle prøve læse Stolthed og Fordom. Hulebjørnens Klan er også en af dem, jeg har hørt meget om, som jeg også overvejer at læse. Det er bare som om de altid kommer sidst, når jeg vælger bøger, men mon ikke jeg når dem en dag. Jeg er jo stadig ret ny læser. 

8: Læser du Boganmeldelser ?
- Nej, for at være ærlig, så hader jeg boganmeldelser. Det er lidt skørt, for jeg følger egentligt en del bog bloggere, men jeg elsker når de kommer med gode anbefalinger, men selve anmeldelserne gider jeg ikke at læse. 

9: Hvordan har du det med at gode bøger bliver lavet til film?
- Jeg synes det er fantastisk, men jeg vil helst læse bogen først, før jeg ser filmen.
Hvis jeg har set en film først, så gider jeg ikke læse bogen bagefter. 

10: Hvor mange bøger har du ca læst?
- Jeg bruger Goodreads til at holde styr på de bøger jeg har læst og den siger at jeg har læst 67 bøger. Jeg har kun været læser siden marts 2015 og du kan læse hvordan det startede i indlægget - Jeg kan faktisk læse igen.

2017 Reading Challenge

2017 Reading Challenge
Jeanette has read 9 books toward her goal of 25 books.
hide

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. hvor er det fedt at du har lavet dine egne spørgsmål og jeg er frisk på at svare på dem :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. Har overvejet det såå længe og pludselig en dag, som kom spørgsmålene til mig.. Glæder mig meget til at se dine svar.. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Sikke et fint bogtag du fik lavet! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde... Håber du har lyst til at være med.. :P

   Slet
 3. Et fantastisk tag - jeg er helt vild med dine spørgsmål! :) <3
  Derfor har jeg selv deltaget, og du kan læse det her: http://mitonlinefrirum.blogspot.dk/2017/04/bog-tag.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg så glad for og skal da lige ind og kigge med det samme..
   Jeg følger dig lige på bloglovin, så jeg kan se når du ligger noget nyt op.. Hyggeligt at du har fået en blog... <3

   Knus <3

   Slet