google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Juhldal.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. april 2017

Juhldal.


For ca 1 uger siden, modtog jeg denne lækre pakke fra Juhldal. Jeg kendte lidt til produkterne i forvejen, da Søren har brugt en creme og en shampoo, i forbindelse med hans Psoriasis. Havde egentlig glemt dem lidt, men så faldt jeg over deres instagram konto og så, hvor mange nye ting de havde. Jeg skrev til dem og spurgte om vi kunne lave et samarbejde og det ville de gerne.

Jeg er stadig igang med at teste produkterne og vil gerne indrømme at jeg virkelig er forelsket. Jeg har modtaget en Body Cream, Natur sæbe, Face & Body Oil, 2 FaceSerum, shampoo og en Pso shampoo til Søren. 

Selv om de alle var dejlige, vil jeg lige skrive lidt om mine favoritter.

Body Cream: 
En blød og lækker Body creme, som virkelig er fantastisk efter en lang vinter, hvor jeg har været for dårlig til at bruge cremer. Kan virkelig godt forstå den er nomineret til en Beauty Award, som årets danske produkt. Det er en fed creme, men jeg føler alligevel ikke at min hud var fedtet i særlig lang tid, hvilket er et kæmpe plus. Duften var behagelig og det er generelt en skøn oplevelse.

Face & Body Oil:
Efter vi i sidste uge havde gået 32 km over 2 dage, var min krop træt, især fødderne. Jeg tog et langt bad og smurte mig ind i olien. Min fødder fik også en ordenlig omgang og så et par sokker og noget let bomuldstøj på. Jeg hader normalt body olie, men jeg er virkelig positiv overrasket. Følte det havde en god afslappende effekt. Min hud og særligt mine fødder, var så bløde dagene efter. 

FaceSerum - VitaminC:
Den her serum er vidunderlig. Huden i mit ansigt, er virkelig en ømt punkt hos mig. Jeg har en hudlidelse der hedder Perioral Dermatitis og den gør at jeg får knopper og udslæt, rundt om munden og ved næsen. Jeg har haft det i to år og det er værst om vinteren. Jeg vasker ansigtet, tager et par dråber serum og blander med min ansigts creme fra Clinique og det er vidunderligt. Føler virkelig det har hjulpet mig og samtidig er min pore blevet en del pænere og det er på bare en enkelt uges tid.

Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser med dette mærke og jeg er virkelig glad for alle de ting, jeg er igang med at teste. Det er nok ikke sidste gang, i ser mig bruge dette mærke, for det er virkelig nogle skønne produkter. Det er min 100% ærlige mening.

De ønskede ikke at jeg skriver det er sponsoreret, fordi de ikke tager flere blogger ind. 
Da det er lovpligtig og vi blogger i forvejen er ret presset, er jeg 120% ærlig over for mine læsere.
Tak til Juhldal for nogle helt fantastiske produkter, håber i vinder den Award.

 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar