google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Inspiration er ikke reklame..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. juli 2017

Inspiration er ikke reklame..


Der er fra 1 juli ændre i markedsføringsloven og det betyder at vi bloggere, igen skal forholde os til nye regler. Det har der de sidste par dage, været skrevet en hel del om, på forskellige blogs og sociale medier.

Jeg har netop læst ibbyheart's indlæg og hold nu op, hvor kan jeg forholde mig til hendes ord. Vi er ret meget i samme situation. Vi er begge på førtidspension, men har fundet glæden ved at blogge. Vi gør det fordi vi har lysten og slet ikke kan lade være. Vi gør det for at skabe positivt indhold, i en hverdag, som til tider kan være ret tung.

Lige som hende, har jeg aldrig modtaget kontanter og betaling for mine indlæg. Jeg har været til et par events og modtager indimellem også sponsor gaver. Fremover skal det markeres med ordet Reklame, uanset om vi får penge for det eller ej. Også hvis jeg feks deltager i et event og deler billederne på instagram eller et andet socialt medie.

Jeg har altid skrevet på mine indlægs, når der var tale om et sponsoreret samarbejde og har da heller ikke noget imod at skrive at det er reklame. Jeg synes måske bare der er stor forskel på, om man blogger for at tjene penge på det eller om man gør det fordi det er sjovt.

Det sker faktisk også tit at jeg har shoppet et eller andet produkt selv, som jeg rigtig gerne vil skrive om på bloggen. Kan man så blive mistænkt for at snyde sine læsere..? Heldigvis har jeg de klogeste og sødeste læsere af dem alle. Tror godt de fleste ved at jeg altid er 100% ærlig. Jeg kunne aldrig drømme om at lave skjult reklame. Helt seriøst, hvad ville jeg få ud af det??

Dette indlæg er skrevet fordi jeg gerne vil understrege at jeg altid er ærlig omkring mine sponsorerede indlæg. Jeg blogger fordi jeg elsker det og fordi det giver mig noget godt. Jeg ønsker på ingen måde at tjene på det. Som førtidspensionist er det utrolig vigtig at finde noget indhold, noget som føles normalt. Jeg har tit frygtet, hvad verden ville sige til min blog, men har også bare lyst til at være mig selv. Samtidig vil jeg da også gerne indrømme at mit liv på bloggen, tit er et glansbillede af mit rigtige liv. Jeg deler ikke altid de dårlige dage herinde, for de er ærlig talt ikke min tid værd mere. Holder stadig fast i at holde fokus på at ha' det godt, det er det aller vigtigste for mig. Der skal nok være nogen, der mener at jeg er for *rask* til at være førtidspensionist, men de kender mig bare ikke.

Tak til ibbyheart for inspirationen, til dette ikke sponsorede indlæg.. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Godt velskrevet indlæg! Hørt... Det med at man blogger fordi man selv vil og kan til tider få sponsor gaver er ikke ens betydning med at man laver skjult reklame.
  Jeg har fulgt med på din blog igennem flere år og ALDRIG har jeg følt at du har være uærlig, upersonlig eller skjult reklame indlæg.
  Det skal bare være besværligt at dyrke sin hobby.

  Knus og kram Louise
  http://cewoliving.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar og dine ord. Det er skønt at høre at du synes jeg er ærlig.. Det er meget vigtig for mig at man føler det, når man læser med her på bloggen.. Du har helt ret, det er som om det bare skal gøres mere besværlig for nogen..

   Krammer <3

   Slet
 2. De seneste dage har jeg også læst blogindlæg om de nye regler. Jeg må indrømme, at jeg er glad for de nye skrappere regler, for jeg synes, det er en rigtig god ting, at der nu skal skrives først i indlægget, når det er reklame - det vil jeg nemlig gerne vide, inden jeg læser et blogindlæg.

  Jeg kan dog godt følge dig i, at der er stor forskel på, om man modtager penge eller et produkt for at skrive om det. Jeg synes derfor, det er forkert, at der ikke skelnes mellem de to ting i loven.

  I alle de år, jeg har fulgt din blog, har jeg ikke en eneste gang følt mig snydt, for du er altid ærlig omkring, når du har modtaget produkter. Det er desværre ikke alle bloggere, der er ligesom dig, og jeg håber, de nu stopper med at skrive "i samarbejde med..." med små bitte bogstaver nederst i indlægget :-)

  Hjertelig tak for din dejlige måde at være på <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også at det er okay at der er regler, bare lidt underligt at der ikke tænkes med i, om vi rent faktisk tjener noget på det eller ej..

   Jeg er rigtig glad for at høre at du synes jeg er ærlig, det er meget vigtig for mig..

   Knus <3

   Slet
 3. Ps... Det med at fremstå "for rask til at få førtidspension" kender jeg godt, for jeg har heller ikke lyst til at fortælle om alle mine symptomer, dårlige dage osv. Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig svært, for jeg ønsker ikke hele tiden at snakke om de dårlige ting. Jeg vil helst gerne glemme dem og prøve fokusere på alt det positive og komme videre.. Jo mere man søber i det som er svært, jo svære er det tit..

   Krammer <3

   Slet
 4. Rigtig godt indlæg!
  Jeg må indrømme at jeg er enig med Louise, i at det er en god ting, at der er kommet nogle skrappere regler, for der findes nogle (bestemt ikke dig søde Jeanette) hvor man er i tvivl om, hvorvidt det er et sponsoreret indlæg, eller om det er deres mening. Har aldrig været i tvivl med dine indlæg, for du er simpelthen så fantastisk god til at være ærlig. Det er blandt andet derfor, jeg har læst med så længe som jeg efterhånden har :)

  Rigtig god weekend til dig :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt at i ikke føler jeg snyder mine læsere, det betyder rigtig meget.. Jeg synes også der er nogen som til tider forsøger at snyde deres læsere og det er ikke okay.. Så regler er sådan set okay, synes bare der burde være lidt mere forskel på, om man tjener noget på det eller ej.. Og jeg synes også det er lidt svært i forhold til events.. For jeg har tit været ude til noget, uden egentlig at være inviteret af en sponsor.

   Håber du har haft en skøn weekend og får en god start på den nye uge..

   Knus <3

   Slet