google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: *Det Perler* App - Anja Takacs. + GiveAway.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. december 2017

*Det Perler* App - Anja Takacs. + GiveAway.


Tilbage i november sidste år, købte jeg mine aller første hama mini perler. Jeg ville lave små snefnug og julehjerter til vores lille juletræ. De blev super søde og har levet flere af dem i år, til at sætte på Adventsgaverne til BloggerAdvent.

I år har det udviklet sig lidt. Jeg har købt en hel masse poser, med forskellige farver, så nu er der ikke det, jeg ikke kan lave i perler.

For nogle måneder siden stødte jeg på Anja Takacs perle mønstre. Hun laver virkelig bare de fineste mønstre og synes bare de er noget helt andet, end man før har set. Fandt ud af at hun har lavet et par bøger og faktisk også en perle app. Det er altså bare super smart. Det endte ud i at jeg fik skrevet lidt sammen med Anja og hun ville gerne sponsorer app'en til mig. Var også nød til at se hende bøger, så jeg gik direkte på biblioteket og lånet 2.


Hendes app er virkelig blevet populær og den fornyer sig hele tiden. Hun ligger nemlig fast et nyt mønster op derinde. Oftest noget som lige passer til årstiden. Lige nu er der mere end 50 forskellige mønstre i app'en. De små kravle nisser i ser på billedet, er lavet ud fra hendes app.

App'en hedder *Det Perler* og jeg har været så heldig at få lov til at gi app'en til en af mine søde følgere. Så hvis det er noget for dig, så er det nu du skal slå til. Vinderen modtager en kode som kun gælder til App-store, men virker på alle apple enheder. Du kan også deltage via Instagram, så fordobler du chancen.

For at deltage skal du: 


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. Jeg følger Anjas Instagram :-)

  Hmm. Hvad kunne jeg ikke tænke mig at lave i perler? Dyr, nisser, måske noget andet julet. Måske små kyllinger, harer og påskeæg til påske :-)

  Ih, hvor jeg håber at jeg vinder :-D
  Fedt med en lidt anderledes Give Away :-)

  Louise T. Timmermand - louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 2. Hej Jeanette

  Lyder sjovt og måske perlerne også kan give lidt kvalitetstid med yngsteniecen👧🏼

  Så jeg vil gerne deltage i lodtrækningen.

  Tror jeg ‘designmæssigt’ er i dyreverdenen med sommerfugle 🦋, kaniner 🐰 og kyllinger 🐥

  Bedste hilsner fra
  Louise Møller
  mail: mailharbourgirl.dk

  SvarSlet
 3. Prøver med et ekstra lod for er helt forelsket i præmien.

  Igen ville jeg lave nisser, som personligt julepynt!

  Maja Holmgren // majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 4. Der skal laves nisser, påsketing og alt muligt andet. Har fundet ud af det er ren terapi at sidde med perler for man kan ikke tænke på meget andet 😊
  God jul
  Hilsen Marianne Juhl mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne lave et juletræ og et rensdyr næste gang :)

  Hilsen Jonine

  jonine@mollevang.com

  SvarSlet
 6. Jeg ville klart lave hendes fine juleting... har en ide om at de med en snor i ville se fine ud på juletræet ❤️

  Monica Larsen
  larsen_1990@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville kaster mig over kravlenisserne.

  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet