google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vikinge Bad.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. januar 2018

Vikinge Bad.

 
Den her uge, har været ufattelig underlig. Jeg har været helt ubeskrivelig udmattet og har virkelig bare forsøgt at finde ro. Flere gange har jeg faktisk bare ligget i totalt mørke og stilhed, for at mærke roen. Jeg ved det er ret normalt for mig, på denne årstid, så prøver bare tage en dag af gangen og gøre ting, som gør mig godt.

D. 29 December, var jeg til et Event på Molotov med Fynske Influencers og der mødte jeg bla. søde Camilla. Jeg har flere gange set at hun hopper i havet, her om vinteren, ved Hasmark Strand. Jeg har selv haft en lille drøm om at hoppe i havet 1. januar, i et par år nu, men det er næsten umuligt at opstøve nogen, som vil tage med mig.

Nå, men vi faldt i snak og hun fortalte at hun godt kunne tænke sig at prøve havnebadet. Egentlig lavede vi den plan at vi sammen, skulle hoppe i havnebadet nytårsdag, men det var nok lige ambitiøst nok. Det fik os dog ikke til at gi op, men faktisk lykkedes det os at lave en ny aftale.

Så jeg startede dagen i dag, tidligt ud, med 45 minutter træning, derefter mødtes jeg med Camille ved havnen og vi gik sammen på bare tæer, ind for at klæde om. Vi var pisse seje og det endte faktisk med at vi dyppede os to gange. Man får heldigvis hurtig varmen igen, når man først kommer ind i saunaen. Desværre var der andre, som havde fået sammen gode ide og saunaen var propfuld af mennesker.

Ja, det var koldt, men den der følelse man får bagefter, er helt fantastisk. Det var en helt kanon oplevelse og er såå glad for at Camilla ville med.  Det er bestemt noget, jeg godt kunne lokkes med til, en anden gang. Synes godt vi kan kalde os Vikinger nu.

Det skulle jo selvfølgelig også dokumenteres med billeder, men spørg lige, om det er svært at tage billeder, når man bare fryser og ryster. Men vi fik vores beviser. Synes bestemt også at der manglede et par lækre drinks og en stor brunch bagefter, men det må vi så bare ha til gode. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Fuck, hvor er I bare MEGA seje! Hvor er det vildt, at I gjorde det - I er rigtige Vikinger <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er alt for seje og det var en skøn oplevelse.
   Helt bestemt noget jeg godt kunne finde på igen.

   Knus <3

   Slet
 2. Hvor er i gode og seje :O Jeg havde aldrig gjort det!

  Håber at du har haft en skøn weekend.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var en fantastisk oplevelse, selv om det var koldt. :D
   Havde en rigtig dejlig weekend..

   Knus <3

   Slet
 3. Så sejt gjort. Det tror jeg stadig at jeg er for meget kylling til, at jeg gør. Flot<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for at hun ville med, så jeg kunne prøve sådan et vinterbad.. Så må vi se om jeg skal i de rigtige bølger på et tidspunkt.. Hvis jeg ellers kan lokke nogen.

   Knus <3

   Slet
 4. Det er satme sejt! Det må jeg se om jeg får mod på en dag :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en skøn oplevelse, så det håber jeg du gør.. <3

   Knus <3

   Slet
 5. Fy for den da! Godt det ikke var mig! Men sejt gjort ;)

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den der følelse man har bagefter, er helt fantastisk..

   Knus <3

   Slet