google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 28 dages Planke.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2018

28 dages Planke.


I December, så jeg denne *Plank Challenge* et sted på Facebook og tænke at den skulle jeg da lige udfordre Louise TT i. Louise og jeg har de sidste par måneder, været gode langdistance trænings buddy's. Vi motivere hinanden igennem *MyFitnessPal*, snapchat og vores blogs. Hun var frisk og vi blev enige om at når vi kom ind i det nye år, så skulle vi prøve den. Jeg synes det kunne være sjovt at ha lidt flere med, så delte den i min *Sundt* gruppe, på Facebook. Og der var sørme også en par stykker, som var friske på at være med.

Jeg har godt nok smug trænet lidt, de sidste par dage, men officielt er det først fra i dag, vi er gået igang. Der er oprettet en gruppe messenger chat, til dem som har lyst til dagligt at melde ind, hvordan det går. Men ellers er man velkommen til at deltage, i det omfang man selv synes.

Sidder du nu og tænker, det er lige noget for mig, så kan du sagtens nå at være med og alle er velkommen. Jeg regner ikke selv med at komme helt i mål, for at nå 240 sekunder på kun 28 dage lyder helt vanvittigt, men jeg gir, alt hvad jeg ejer og har. Jeg har lavet min første planke i dag og det blev til 26 sekunder. Tror det er godt at jeg er lidt foran her fra starten, hvis jeg skal i mål.

I min *Sundt* gruppe, er vi gode til at dele alle de sunde ting med hinanden. Der er plads til alle og en god forståelse for både op og nedture. Vi har fælles vejning hver fredag og vi er gode til at inspirer hinanden til de sunde og gode vaner. Jeg er modstander af kedelige slankekure, men fan af længerevarende livsstilsændring. Det vigtigste for mig er at lære lytte til min krop. Jeg er rigtig godt på vej og de sunde vaner bliver mere og mere normalt for mig. 

Du finder min Facebook Grupper her: Sundt.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for, at du udfordrede mig til at lave planken. Det er sjovt med udfordringer, og det giver klart motivation for at fortsætte livsstilsændringen til det bedre. Som jeg også har sagt før, er du velkommen til, at tagge mig, hvis du falder over andre udfordringer :-)

  Om jeg når at komme op på, at kunne holde planken i 240 sekunder, er for mig ikke det vigtigste. Det vigtigste for mig, er at jeg får lavet den i alle 28 dage (selvfølgelig med hvile på hviledagene). Det er for mig en lige så stor sejr, som at kunne holde den i 240 sekunder.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er sjovt med lidt udfordringer så jeg lover jeg nok skal sige til hvis jeg ser flere.. tænker at hvis det går godt med den her, så kan vi måske prøve en anden bagefter..

   Jeg har det som dig.. tror aldrig jeg rammer 240 sekunder, men jeg er tilfreds hvis bare jeg er med og udvikler mig..

   Glæder mig til at se hvor langt vi kommer.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Det er jeg klar på, hvis vi kan finde en der er spændende :-)

   Glæder jeg mig også til. Jeg har lavet et skema til mig selv (jeg elsker at udfylde skemaer), som jeg kun udfylde undervejs, så jeg kan følge med i det :-)

   Knus<3

   Slet
  3. Vi må se om vi finder noget.. :D

   Hyggeligt at du har lavet et lille skema.. :D

   Håber sådan vi når i mål, men frygter det lidt..

   Knus <3

   Slet
 2. Åh, jeg kunne godt tænke mig at være med til den udfordring - men jeg er bare bange for, at det vil være for hårdt for mit skrøbelige bækken. Er det meget belastende for den del af kroppen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes virkelig det er hårdt, især for mave og ryg. Men hvis man lytter til sin egen krop, så tror jeg de fleste kan være med.. og det er helt okay at dele tiden op eller lige sætte sine knæ i jorden.. Synes du skal prøve og så evt se hvad din krop sige til det..

   Knus Jeanette

   Slet
 3. Hvor er I bare mega seje <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, jeg er ikke sikker på om jeg kommer i mål, men er bare sjovt at være med.. Jeg har planket over 30 sek de to første dage.. bare lige for at være lidt foran. Håber det gør at jeg måske kommer lidt længere.. :D

   Tak fordi du altid er god til at bakke op, det er super motiverende.

   Knus <3

   Slet
 4. I er bare mega seje! Planken er en sindssyg hård øvelse og selv de meste trænede kan have problemer med den.
  Jeg hepper på alle, der deltager :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt vildt hård.. Er faktisk overrasket over hvor øm jeg blev. Jeg tror ikke jeg når i mål, men det er sjovt at være med og gir alt hvad jeg har..

   Tak fordi du hepper med, det er så dejligt.. <3

   Knus <3

   Slet