google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Den, der lever stille - Leonora Christina Skov. *Politikens Forlag*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. april 2018

Den, der lever stille - Leonora Christina Skov. *Politikens Forlag*


I Februar, modtog jeg denne skønne bog, fra Politikens Forlag. Allerede fra de første sider, var jeg dybt rørt. Jeg vidste at denne bog, ikke skulle forhastes, men skulle ha tid og plads. Jeg forstår godt at bogen, er blev en Bestseller, for sikke en historie.

Det er ca 30 minutter siden at jeg læste den sidste side, i bogen og siden har jeg prøvet at finde ord. Ord som kan passe ind, i min personlige måde at skrive en bog-anmeldelse på. Men det er svært, for jeg ønsker ikke såre nogen, blive misforstået eller invitere til debat.

Bogen er skrev med en sådan nerve at jeg flere gange, måtte trække vejret dybt, for at rumme de følelser, som følger med. Leonora Christina skriver om hendes opvækst, sin ungdom, om at elske alle slags mennesker og om at genskabe sig selv. Hun fortæller om sit forhold, til sine dysfunktionelle forældre og at de ret tidligt, vælger hende fra og samtidig giver hende en enorm skyldfølelse, med i bagagen. Især forholdet til hendes Mor er skræmmende, rørende og til tider genkendeligt.

Der er flere der har spurgt mig, om bogen er barsk og det synes jeg ikke. Den er skrevet med så meget ro, ærlighed, respekt og kærlighed. Den rummer alle følelser og jeg vil mene at alle kan læse den. Der var et enkelt sted i bogen, hvor der var lidt mange referencer og svære ord, men ikke mere, end at selv jeg, kunne følge med. Normalt mister jeg hurtig fokus, men ikke her.

Bogen har bestemt været med til at sætte nogle tanker igang, især i forhold til kvinderne i min familie. Ligesom Leonora Christina, har jeg brugt en del år, på at genskabe mig selv og jeg er dybt taknemmelig for at jeg er nået så langt. Det er hårdt arbejde og ens omverden, følger desværre ikke altid med. Det har jeg lært at acceptere og det er helt okay. Hvis jeg skal gå foran og vise vejen, så gør jeg gerne det.

1000 tak til Politikens Forlag for at ha sendt mig, denne skønne bog. Og et endnu større tak til Leonora Christina Skov, for at ha skrevet: Den, der lever stille. Du er virkelig sej og tak for en fantastisk læseoplevelse. Elsker når en bog, kan være med til at sætte lidt nye tanker igang og samtidig rummer alle følelser.

Har snakket med min Mor om at hun skal læse bogen, men når hun er færdig, så kommer der en GiveAway. I kender mig: Bøger skal deles, ikke samle støv.

  

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Waow, det lyder virkelig til at være en meget bevægende bog <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig også, kan varm anbefale den.. <3

   Knus <3

   Slet