google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tankerne må se, om de kan følge med.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. juni 2018

Tankerne må se, om de kan følge med.

Dem der følger mig, via de sociale medier, har nok lagt mærke til at jeg pt, ikke er helt mig selv. Jeg har de sidste par dage, også fået en del private beskeder, med spørgsmål og derfor, tænker jeg at jeg lige, vil skrive et par ord. Det er meget personligt og jeg har ikke rigtig lyst til at gå i detaljer. Især fordi jeg ikke ønsker at gøre andre kede af det.

De sidste ca 5 år, har jeg ikke haft kontakt med min Far og han er nu gået bort. Jeg var og er ret afklaret. Det er dog stadig en svær situation, fordi der følger en masse tanker med. Tanker som jeg ville ønske, var anderledes.

Jeg havde min sorg for flere år siden, en periode i mit liv, som var helt ufattelig svær, men som for mig var nødvendig. Jeg ønskede ikke være ked af det mere og ville bare gerne videre med mit liv og jeg har aldrig fortrudt mit valg.

Så lige nu, prøver jeg acceptere at det hele er lidt svært. Det er okay at ha alle slags følelser. Samtidig er jeg faktisk inde i en rigtig god periode, med motion, kost og søvn. Det har nok taget mig, mere end halvdelen af mit liv at komme hertil og er stadig hårdt arbejde. Derfor holder jeg fast i de gode rutiner, så godt jeg nu kan. Så lige nu prøver jeg på at nyde nogle gode oplevelser og holde fast, i mit positive sind. Så må tankerne, se om de kan følge med eller ej.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Kondolerer <3
  Det er godt, du er inde i en god periode med kost, motion og ikke mindst søvn, for en god nats søvn gør tingene lidt lettere at bære. Jeg håber inderligt for dig, at du snart får det bedre psykisk. Du må sige til, hvis der er noget, som jeg kan gøre for at hjælpe dig <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde <3
   Lige nu er der ikke så meget at gøre, jeg vil rigtig gerne bare videre med mit liv. SÅ jeg prøver holde fast i de gode rutiner og tænke på alle de ting som gør mig glad..

   Knus <3

   Slet
 2. Kære Jeanette,
  Kondolerer med din far. Det gør mig ondt og selvom I ikke har været tætte de sidste år, så rammer det og giver - som du skriver - anledning til en masse tanker. Men det lyder som om du kan være i det og det er jo desværre en del af livet at det gør ondt en gang i mellem.
  Men jeg er rigtig glad for at høre at du formår at holde fast i din træning mv. Og jeg er sikker på Søren er dig en god støtte; også i de her dage😊
  Tanker og mega krammer herfra🤗 og pas godt på dig selv😘
  Kh
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde...

   Jeg er ret afklaret og fortryder ikke at jeg tog det svære valg for 5 år siden. De tanker jeg har lige nu skal jeg nok klare og glæder mig til at hele er overstået og jeg rigtig kan komme videre..

   Søren er en kæmpe støtte for mig, ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham..

   Tak for din dejlige kommentar.. Knus <3

   Slet