google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sommerferie på Kreta 2018.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. juli 2018

Sommerferie på Kreta 2018.


Vi har sommerferie og hold nu op, hvor vi nyder det. I sidste uge var vi på Kreta og boede på Hotel Rania i Platanias. Søren har været på Kreta mange gange og det var min anden gang. Vi var der nemlig for 5 år siden. Jeg ville rigtig gerne på ferie i år, men Søren var lidt længere om at beslutte sig. Men da han så, der var en rejse tilbage fra Odense, til hans yndlings hotel, så tog det alligevel ikke, så lang tid at beslutte sig. Jeg er såå glad, for at vi kom afsted og selv da vi landede på hotellet, virkede det helt uvirkeligt.

Vi havde en helt fantastisk uge, tiden går jo bare alt for hurtig og jeg vil allerede gerne tilbage. Søren's forældre er også på Kreta i 3 uger i år og de havde lejet en bil. Så imens vi var der, var vi med på 2 køreture. Vi så så mange dejlige steder og det var bare helt perfekt. Vi var blandt andet, forbi 2 gamle klostre, så Stavros, Tersana og Marathi Beach, så de allieredes krigs kirkegård og kørte igennem Therisa kløften. En aften hoppede vi også på bussen og kørte ind til Chania. Der er bare så hyggeligt og i sær om aftenen, er stemningen noget helt særligt.

Dette var vores første rejse alene og det gik bare over all forventning. Der har været plads til afslapning, men vi har også gået en masse ture og set en masse. Eneste ulempe er at tiden går alt for hurtig og at jeg allerede, gerne vil derned igen. Krydser bare fingre for at der ikke går 5 år, før vi kommer afsted igen. Og nu skal i lige se et par billeder..

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fine billeder.
  Og hvor er i blevet lækre brune <3

  I må spare op til jeres næste ferie :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og ja der er kommet lidt farve, næsten utrolig, for vi har virkelig passet på..

   Ja vi skal virkelig ha sparet op, men der er så meget vi gerne vil. Nyt hjem, bilen er ved at stå af og så rejse.. Men krydser fingre for at det lykkedes det hele.

   Knus <3

   Slet
 2. Sikke en masse smukke billeder, du har taget <3
  Det ser vel nok dejligt ud, så jeg forstår godt, at du gerne snart vil derned igen :-)
  Velkommen hjem <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har taget mange mange flere og det var svært at udvælge nogen, men det ville blive lidt for meget at dele dem alle sammen med jer.. Ha Ha.

   Der er mega lækkert og jeg håber virkelig at vi kan få råd til at komme afsted igen snart..

   Knus <3

   Slet
 3. Hvor lyder det skønt med sådan en ferie<3
  Det er efterhånden et par år siden jeg selv var på rejse sidst, så det begynder også at krible i mig for at komme ud og opleve på den måde som i har gjort. Og dine billeder gør bestemt ikke den kriblen mindre ;-)

  Det er så dejligt at høre, I havde en helt fantastisk tur til Kreta<3
  Håber for jer, at I kan komme afsted inden der er gået 5 år igen.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kigget, man kan faktisk kommet afsted til en okay pris i august, men vi har desværre ikke råd til en tur mere i år.. så det må vente.. Det er fantastisk at rejse og jeg er så glad for at det igen er muligt for mig.. Det var noget jeg slet ikke kunne da min sygdom var værst.

   Det var virkelig en fantastisk tur og er så fuld er god energi efter dejlige oplevelser.

   Knus <3

   Slet
 4. Skønne billeder, især det fra Chania om aftenen er virkelig virkelig smukt.
  Er selv faldet for øen og er ved at finde ud af hvordan jeg kan spare sammen til en tur igen næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi må spare så der kan blive plads til en tur mere.. Ha Ha.. Må ud og samle flasker eller noget.. :D

   Der er bare såå smukt i Chania om aftenen og det er så nemt at tage bussen frem og tilbage..

   Knus <3

   Slet