google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kære Zoe Ukhona - Pelle Hvenegaard + GiveAway
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. september 2018

Kære Zoe Ukhona - Pelle Hvenegaard + GiveAway

(Reklame - Bogen er en gave fra People's Press)

Tilbage i juni måned, modtog jeg en lækker bogpakke, fra People's Press med bl.a Pelle Hvenegaards bog - Kære Zoe Ukhona. Jeg havde dog også gang i andre bøger, så det er først nu at jeg er blevet færdig. Jeg vi dog også sige at jeg har givet mig rigtig god tid, til at læse bogen, det synes jeg faktisk at den fortjener. Det er en ganske særlig historie, fulde af følelser og power.

Bogen handler om alt det Pelle og hans seje kone Caroline går igennem, for at få deres Kære Zoe Ukhona. Pelle valgte selv at skrive bogen og den er skrevet til deres smukke datter. Jeg synes han er en helt faktisk fortæller og man kan virkelig mærke, hans ord. Bogen handler om deres lange rejse, med fertilitetsbehandlinger og adoption. Det er en helt faktisk historie og samtidig, en rigtig vigtig historie. Jeg er sikker på at denne bog, kan hjælpe rigtig mange mennesker. Jeg synes det fede ved bogen er at man både høre om deres fantastiske rejser, arbejde, hverdag, savn, følelser og de helt praktiske ting. Man er bare hele vejen rundt og det gør bogen, meget ærlig og naturlig, selv om det kan være et rigtig svært at tale om fertilitet. Boger er så rørende og fuld af kærlighed. Og så har Pelle altså bare en mega sej kone.

Tak til Pelle og People's Press for en super dejlig læseoplevelse, den kan virkelig anbefales.

Denne bog skal deles og det vil jeg gøre. Så jeg vil rigtig gerne gi bogen væk, i en giveaway til en af jer. Så hvis i kunne tænke jer bogen, så smid en kommentar. Jeg trækker en vinder om en uge, d. 27 september. Du skal ha adresse i Danmark og husk at skriv navn og mail, så jeg kan få fat i dig. Du må meget gerne skrive, hvorfor det er dig, jeg skal dele bogen med. Glæder mig til at høre fra jer.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Årh jeg vil så gerne læse den bog! Det er en bog med en masse følelser som jeg nok desværre kan relatere en del til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du vil være med her og jeg er da ked af, hvis det er noget du kan relatere til.. Jeg vil selv gerne ha børn, men vi har ikke rigtig kastet os ud i det endnu, men det kan faktisk være lidt skræmmende at læse bogen, for det må være ganske forfærdeligt, selv at stå i den situation..

   Knus <3

   Slet
  2. Kære Jeanette!

   Jeg vil også gerne deltage i din giveaway:-)
   Jeg kan (heldigvis) ikke personligt relatere til bogen, da jeg har fået 3 børn nærmest på bestilling, men derfor kan jeg godt lide at udvide mit perspektiv og læse om, hvordan andre klarer de store kriser i livet.

   KH Anne W.
   anne_wegmann@yahoo.dk

   Slet
 2. Jeg vil også gerne smide et lod i puljen <3

  SvarSlet
 3. Hvor fint. Den ville jeg også bare rigtig gerne læse,så at vinde den ville jo være helt perfekt ��

  Tak for et dejligt indlæg.

  Krydser fingrer for at være den heldige.

  Simone - simsesworld - simsesworld@gmail.com

  SvarSlet