google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Broderi Kit - Julekalender - Rito.dk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. september 2018

Broderi Kit - Julekalender - Rito.dk.

(Reklame - Broderikit Julekalender sponsoreret af Rito.dk)

Jeg har i noget tid, gået med tanker om, at jeg rigtig gerne ville brodere en julekalender, til min dejlige niece Thea. Jeg har tidligere lavet en til min nevø Viktor og en til min niece Emilie. Samtidig er det super hyggeligt at ha lidt håndarbejde, her til efteråret.

Jeg spurgte Rito.dk om det kunne være interesseret, i at lave et samarbejde, så jeg kunne lave en julekalender til Thea og det ville de gerne. Så i fredags, modtog jeg en fin pakke, med et broderikit, til den Syngende Julemand Julekalender. Det er simpelthen så smart, man modtager det hele samlet i en plastiklomme og så er det ellers bare at gå igang. Jeg vidste faktisk ikke at det var en kalender, med de helt små tern, så det er spændende, om jeg når det til december.

Startede med at finde midten og markerede det med en sytråd. I den her opskrift, står der at man skal brodere med 2 tråde, så man skiller garnet ad og så er det eller bare igang, med at lave korssting. Hygger mig allerede helt vildt med at lave den. Jeg har fortalt min søs at jeg er igang med den og vi er blevet enige om at jeg skal lave den om, til en adventskalender. Jeg lover at jeg nok skal vise den frem, når den er færdig. Og skal selvfølgelig også ha fundet et par pakker til den.

Rito har faktisk rigtig mange spændende ting, til håndarbejde og til at være kreativ. Havde virkelig også svært ved at vælge, hvilken julekalender det skulle være. Hvis i er nysgerrig eller er blevet inspireret, kan i se deres Broderikits til Jul, HER.   

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Jeg gik i gang med en til Silas sidste år, men den er ikke færdig endnu.. og ja nu skal jeg jo så også (på et eller andet tidspunkt) have gang i en til Niclas. Kunne være jeg skulle kigge forbi og se om der er noget der frister inde ved Rito :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De har såå mange fine, det er svært at vælge.. Ha Ha..
   Håber du får lave en til dem begge en dag.. <3
   Det er såå hyggeligt at brodere..

   Knus <3

   Slet