google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Trænings update.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. januar 2019

Trænings update.


Jeg tror de flest godt ved at jeg lige nu, er inde i en rigtig svær periode. Det hele er bare lige lidt for meget for mig og jeg er så fuld af følelser og sorg at jeg næsten ikke kan rumme det. Det skaber en masse uforløst energi, i mit sind og i min krop, som jeg har rigtig svært ved at få bearbejdet. Jeg prøver med mindfulness, lange gåture, glade minder, dejlige mennesker, kram og kys fra Søren. Udover den kærlighed Søren giver mig, så er det som virker aller bedst, lige nu: træning. Jeg har siden November - December trænet 2-3 gange om ugen og så nogle gode gåture ved siden af og zumba. I går var jeg faktisk også til et event i fitness centeret, sammen med Rikke. Boost din Form, som egentlig bare, var en god omgang cirkel træning.

Det gode ved træningen, er at jeg får forløst noget af alt den spænding og dårlig energi, jeg har i min krop. Psykisk har jeg været så presset at jeg dagligt græder og min angst sidder lige under huden. Det er længe siden, jeg har haft det så svært, men samtidig er jeg utrolig stolt af min udvikling og at jeg har så godt fat i mig selv og ved hvad det egentlig er jeg vil. Det har aldrig været tydeligere for mig, hvilken fremtid jeg ønsker. Søren er det bedste i mit liv og jeg er såå taknemmelig for at vores kærlighed, bare vokser og vokser, for hver eneste dag der går. Elsker dig såå meget.


I 2017 trænede jeg ialt 85 gange.
I 2018 trænede jeg ialt 80 gange.

Jeg har nu trænet ialt 95 uger i træk... Er det ikke sindssygt.
Det er så vildt at jeg ikke engang selv forstår det. 

Og i år har jeg allerede trænet 14 gange i Fitness World. Nogen husker måske at jeg ind imellem, jagter nogle personlige mål, men også Fitness Worlds trofæer. De fleste af de trofæer fra 2017, har jeg også fået i 2018, men der er også kommet et par nye. Jeg havde 3 mål for 2018. Det ene var at besøge alle centre i Odense, det andet mål var at trænet hver uge hele 2018 og det tredje var at deltage i hold træning, som var det mest angstprovokerende. Alle 3 mål opnåede jeg og lidt til.

Hvis du vil se hvilke trofæer jeg fik i 2017, så tjekke dette indlæg: Mine Trofæer.  


 Her ser i de 5 nyeste trofæer, som jeg er mega stolt af.

Deltaget i 1 Event - Boost din Form.
Besøgt 10 centre
Besøgt alle Fitness World i Odense.
Deltage i 10 challenge's
Været til zumba 5 gange (får snart min 10'er)

Jeg har aldrig trænet så meget, som nu og jeg tror faktisk heller aldrig, jeg har været i så godt form som nu. Men jeg har heller aldrig vejet så meget, som jeg gør lige nu.. og nej,det er desværre ikke bare muskler.

Jeg træner for at komme afsted og holde mig igang. Jeg er igang med vægttab igen og det går nedad, men det er ikke hovedfokus, så længe jeg har det psykisk svært. Jeg har også for længe siden, valgt mit trænings mål for 2019. Jeg vil gerne besøge fitness 100 gange i 2019. Og som i kan se, så er jeg allerede foran, mangler kun 86 gange.. Ha Ha..

Til april har jeg trænet hver uge i 2 år og det er jeg seriøst nød til at fejre, på en eller anden måde. Jeg aner bare ikke hvordan, så hvis i har nogen gode forslag, så kom endelig med dem. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

  1. Jeg synes du er så sej, søde <3

    Du rykker dig hele tiden, og er en stor inspiration for mig.
    Det er så stærkt gået at du formår at holde fast i din træning, selvom du har det svært. Og at du får det brugt som et værktøj til at komme af med dårlig energi! Vildt sejt :)

    Du skal nok nå dit mål med 100 træninger i 2019!

    Håber du finder den helt rigtige måde at fejre de to år med træning hver uge <3

    Knus <3

    SvarSlet
    Svar
    1. 1000 tak søde og i lige måde..

      Jeg er virkelig også overrasket over at jeg stadig formår at holde fast i træningen.. men lidt stædig er man jo.. ha ha... Men kan også mærke at det virkelig gør mig godt i den her svære tid.. Har allerede trænet 17 gange i år i fitness..

      Knus <3

      Slet
  2. Kære Jeanette
    Hvor er det stærkt at du formår at holde fast i din træning - også når livet er lidt hårdt. Og jeg er slet ikke i tvivl om at du nok skal nå 2019 mål💪🏻
    Pas nu godt på dig selv😘
    Knuz
    Louise M

    SvarSlet
    Svar
    1. 1000 tak, er også lidt overrasket over mig selv..

      Din besked varmer.. Knus <3

      Slet