google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fokus på at komme afsted.. *Trænings Update*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. april 2019

Fokus på at komme afsted.. *Trænings Update*

108 ugers træning i træk. 

Det er altså så vildt at jeg ikke helt kan fatte det selv. Jeg kan mærke at der hele tiden, sker noget med min krop, også selv om jeg ikke rigtig har tabt mig så meget. Og er faktisk også holdt lidt op med at gå på vægten. Vil gerne prøve at se, hvad der sker, når jeg flytter fokus fra vægten, til at ha fokus på at lytte til kroppen. Jeg har aldrig kunne finde ud af, hvornår jeg er sulten, eller hvornår min krop har lyst til mad, fordi jeg feks er træt, er sensitiv, angst eller træt. Det er mit eget lille eksperiment. Jeg har i lang tid, prøvet at tælle kcal, men det er som om jeg bare hele tiden, er lidt for opmærksom på mad på den måde. Så nu prøver jeg at vende det hele lidt på hovedet..

Jeg er i fitness ca 2 gange om ugen, de sidste par uger har jeg mest holdt mig til zumba. Er kørt lidt træt i maskinerne. Men til gengæld, har jeg besluttet at jeg for første gang vil prøve deltage i deres 6 ugers sommer bootcamp. som starter i maj måned. Jeg har tænkt på det i flere år, men har aldrig turde prøve, så nu får det en chance..

Ud over det. har jeg kastet mig ud i noget så skørt som løb. Jeg har aldrig rigtig kunne løbe, men har tit tænkt på at jeg gerne ville prøve, udfordre mig selv på det område. Så nu har jeg hentet app'en Couch to 5K. Jeg er igang med min tredje løbe uge og det går faktisk okay.. Det er hårdt, men synes også det er spændende at følge udviklingen, uge for uge. Man skal løbe 3 gange om ugen. Man starter med 5 minutters gang. Så er der lidt blandet gang og løb i forskellige intervaller og så slutter man igen af med 5 minutters gang. Jeg har lovet mig selv at gi det 12 uger og så derefter, vurdere om det er noget jeg skal fortsætte med osv.. Det skal ha en fair chance og det vigtige for mig, er bare at komme afsted. Det er ikke så vigtig, hvor hurtig jeg løber osv.. Jeg har også lidt bøvl med min ene fod, så passer godt på og løber bare stille og roligt.

Jeg har også et mål, der hedder at jeg skal i fitness world 100 gange i 2019 og jeg er allerede over halvvejs. Tilgengæld er det lige meget, om det er til zymba, alm træning eller andet.. og så er der et trofæ i min fitness world app, som handler om at ha forbrændt 50.000 kcal i 2019 og den prøver jeg også satse efter. Jeg tror også snart jeg er halvvejs der.. Det er noget med at den tæller ca 300-500 kcal pr træning, alt efter om det er hold eller andet.

Så som i kan se, så er der rigtig meget fokus på træning, hos mig lige nu. Kan godt mærke det er hårdt, men det gør også at jeg sover rigtig godt og at jeg får noget af alt det negative uro ud af mit system. Her i påsken har det været ekstra hårdt, fordi vi har skulle en masse andet, men ellers føles det helt fantastisk. Men det er så også 5 dage om ugen, jeg har motion lige nu. Det gode er at løbe er hurtig, så kan man samtidig, slappe godt af bagefter..

Så nu må jeg hellere hoppe i løbe tøjet og komme afsted.. Håber i har en skøn dag. <3 

P.S: 1000 Tak til Rikke fordi vi kan støtte hinanden på vores trænings rejse.. Vi er så seje. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar