google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Naturlig Hårpleje fra Butik Bernadette.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. maj 2019

Naturlig Hårpleje fra Butik Bernadette.

( Reklame - Hårpleje modtaget til test fra Butik Bernadette )

Nogen af jer, husker måske at jeg i februar måned, gik igang med projekt *No Poo*. Jeg droppede alle former for shampoo, balsam og hårprodukter. Jeg gik all ind i ca 8-9 uger, men så måtte jeg også gi op. I de 8-9 uger, har jeg kun vasket mit hår, med enten rugmel, rasul ler, kamille te med honning eller æblecider eddike. Jeg vidst godt fra starten, at No Poo Metoden, ikke er for alle og jeg synes også det skulle ha en fair chance, men da mit hår kun blev værre og værre, valgte jeg at stoppe. Det var sindssygt fedtet i hovedbunden, tørt i spidserne, jeg fældede helt vildt, var begyndt at få skæl, alt glans var væk og kunne ikke køre fingrene igennem håret mere. Alle ting, jeg aldrig rigtig har haft problemer med før.

Siden jeg stoppede med No Poo Metoden, har jeg vaskede håret 2 gange med shampoo fra urtekram. Jeg var på jagt efter en shampoo, som var uden silikone og uden sulfat, men det er ikke helt så let, når man står midt i påsken og er ved at gå i panik. Jeg købte den i Super Brugsen og jeg er faktisk ret overrasket, over hvor god den er. Den indeholder dog sulfat, men det er vidst en naturlig form, som ikke skulle være helt så slem.

Jeg gik også igang med at undersøge mine muligheder på nettet, for noget naturlig shampoo og i den forbindelse, blev jeg mere og mere nysgerrig, efter de her shampoo bar. Jeg fik kontakt med Mira fra Butik Bernadette og hun har sendt mig en lækker pakke, med naturlige og veganske hår pleje produkter. En rensende og plejende shampoo bar, rensende balsam spray og en plejende hår olie. Produkterne er fra Living Naturally og er både 100% vegansk, naturlige, økologisk, etisk produceret, bæredygtige, cruelty free og fri for SLS, parabener, mineralsk olie, palmeolie, kunstige tilsætningsstoffer eller duftstoffer. Udover det, sendte hun faktisk også en lille pose med naturlige sæbenødder, til tøjvask og to slags naturlige tandpasta. Glæder mig virkelig til at prøve produkterne.

Så fra nu af, er jeg igang med et nyt spændende hår projekt. Jeg har aftalt med Mira at jeg gir det en fair chance, på et par måneder og så må vi se. Så i forgårs startede jeg med en grundig klipning. Der røg ca 5-10 cm af og det var tiltrængt og nu glæder jeg mig lidt til at få nulstillet og teste disse spændende produkter. Jeg lover at jeg vende tilbage og fortælle mere om det.

  


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar