google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bloggeradvent 2019 - Præsentation.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. november 2019

Bloggeradvent 2019 - Præsentation.

Mine Nissehue og alt julepynten, er stadig gemt væk i kælderen, så i få lige et gammelt julebillede af mig. Her i forbindelse med BloggerAdvent, skriver vi altid et præsentations indlæg. Der er altid lidt nye med og det er en rigtig god måde at lære hinanden, lidt bedre at kende og starte det hele på.

Jeg plejer at være ret tidlig ude, men i år har jeg ventet lidt, jeg synes det her efterår, har væltet mig lidt omkuld og jeg er simpelthen så træt. Men jeg tror også at når vi om halvanden uge kommer til December, så er jeg klar til at jule hygge. Synes virkelig det er vildt at det er December lige om lidt, kan ikke rigtig følge med i år.

Mit Navn er Jeanette, jeg er 35 år og bor sammen med min dejlige kæreste Søren på Nordfyn. Jeg er førtidspensionist og til hverdag, har jeg den svære opgave at passe godt på mig selv og finde min egen vej, her i livet. Jeg har en personlighedsforstyrrelse og panikangst, det har været en del af mit liv i rigtig mange år, men jeg synes jeg har lært at leve med det og har det overvejende godt, man har jo altid sine gode og dårlige perioder.

Noget af det, jeg elsker aller mest ved at blogge, er at netværke med andre bloggere, feks via #BloggerAdvent. Det er hyggeligt at lære nye bloggere at kende og samtidig, er det en god øvelse for mig at ha sociale relationer. Udover at blogge, bruger jeg min tid på mange forskellige ting, plejer sige at jeg er verdensmester i selvforkælelse og hygge. Inden for de seneste par år, er jeg også blevet mere kreativ, har feks lært mig selv at hækle og broderer. Elsker også at bage, læse, hygge med kæresten, lege med perler, ses med veninder, se film, tag lange karbade, gå i skoven osv..

Vil nok sige at jeg er til den mere klassiske jul, men jeg er ikke ret gammeldags, når det kommer til mit julepynt. Jeg elsker de røde, hvide og grønne farver. Har nok lidt for mange nisser og julelys.

I år glæder jeg mig til december, glæder mig til hyggen. Julen kan være noget af en mundfuld, når man lever med psykisk sygdom, men det bliver bedre, for hver år der går. Jeg prøver geare helt ned og øver mig stadig i at skrue ned for egne forventninger. Det er også lidt derfor at jeg vælger at holde mig til en adventskalender, her på bloggen. De 4 søndage er lige til at overskue, resten er bonus. 

Sikke en masse ord, men jeg håber i har lært mig lidt bedre at kende og at min *Nisse* finder nogle dejlige ting, til min Advents-Kalender. I år skal jeg selv sende pakker til Charlotte, som jeg ikke kender endnu, men glæder mig til at lære at kende og Mette som har været med alle år, skal sende til mig.  Jeg glæder mig helt sindsygt til dette års #BloggerAdvent og til at se, hvad alle finder på. Der er altid nogen, som får en extra fed ide eller som er mere kreative. Glæder mig virkelig også selv til at lave nogle dejlige adventspakker, har købt det meste og så kommer alt det hyggelige med at pakke ind, skrive et kort osv.

Hvis du kunne tænke dig at deltage næste år eller evt, bare gerne vil følge lidt med, i dette års BloggerAdvent, så har vi en Facebook Gruppe, tjek den ud : BloggerAdvent på Facebook.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer: