google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Få det ud!
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. juni 2012

Få det ud!

1 gang om måneden, er jeg til samtale på Psykiatrisk Hospital i Middelfart og det er en dag jeg altid nyder, men det er også en dag som tager kræfter. Jeg starter bilen og køre den 45 min lange tur, sætter bilen og går ind. Fra jeg træder ind af døren, starter mit projekt - få det ud-. Vi snakker om alt. hvad der fylder i hovedet på mig og alt som jeg lige pt, går og tænker på.

Lige i dag snakkede vi rigtig meget om min pensions sag, som er igang med at blive genforhandlet. Kommunen startede i Januar måned og er desværre ikke, blevet færdig endnu, det er noget der fylder rigtig meget og kan mærke, at det tager rigtig mange kræfter. Jeg ved nu, langt om længe at sagen vil blive afgjort, her d 19 juni. Det er en dag jeg glæder mig ufattelig meget til. Jeg er ret sikker på, de bare godkender mig til 3 år mere og det er egentlig okay. På Psyk kunne de godt tænke sig, at jeg får en permanent pension, men det har kommunen sagt, at jeg ikke skal regne med, da jeg er så ung (27 år). Vi snakkede også en del om, om jeg skal tage med d 19. Jeg er rigtig meget i tvivl og ved slet ikke om jeg kan. Kunne godt tænke mig det, men ved ikke om angsten, holder mig lidt tilbage.

Efter mine samtaler, er jeg altid rigtig lettet og føler, jeg har fået en masse ud. Det er virkelig en skøn fornemmelse for mig, fordi jeg ikke er ret god til, at snakke med mine nærmeste om de ting, jeg har i hovedet. Det kan også læses i mit indlæg fra i forgårs : Under Overfladen!Efter min samtale i dag, valgte jeg at jeg trængte til en god lang køre tur, og da jeg alligevel var halvvejs i Tyskland, kunne jeg lige så godt køre derned og handle lidt. Når jeg sætter mig ind i bilen, tænder for musikken og køre derud af, arbejder mit hoved rigtig meget. Skruer godt op for musikken og så skråååler jeg ellers bare med, på den ene sang efter den anden. Det er en stor forløsning og jeg føler en stor frihed og lettelse. Jeg er sikker på, mange af de andre billister har grinet rigtig meget af mig. I flere tilfælde løber tårene ned af kinderne på mig, både i frustration, vrede, glæde og lykke. Alt bliver bare skrålet ud af kroppen på mig. Ved ikke om du har prøvet det, men det giver en god fornemmelse i kroppen bagefter.

Så til jer der læser med, husk at det er vigtigt at man kommer ud med de ting, man tit går og tænker meget over. Jeg er dybt taknemlig for, at jeg har min månedlig tur til Psyk. De er min ventil og jeg nyder at kunne bruge dem, også selv om de ofte er min skraldespand.

Du kan også følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker


Ingen kommentarer:

Send en kommentar