google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fredags hygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. september 2012

Fredags hygge.

Jeg havde en ret træls nat, søvnen er stadig helt fucked. Heldigvis var de sidste 4 timer af søvnen super gode. Bare desværre ikke helt nok, når man har brug for ordenlig søvn, for at kunne fungere. Da jeg vågnede kl 11.20, besluttede jeg mig derfor for at det altså ikke skulle ødelægge min dag at jeg igen er træt. Startede med at gå på vægten, var meget nervøs, for kosten er virkelig ikke for god pt. Heldigvis havde jeg faktisk tabt ½ kg i denne uge. Nok fordi jeg er dårlig til at huske og spise lige for tiden.

Efter morgenmaden blev jeg så overvældet af tåre. Synes det er en svær tid og det er rigtig hårdt at min far er indlagt. Tænker på ham hele tiden og er ked af at jeg ikke kan besøge ham pga min angst. Ringede til min farmor og fik det sidste nye info omkring ham og en okay snak. Det er hårdt, men heldigvis ser det lige nu ud til, at det går den rigtige vej. Efter samtalen græd jeg rigtig meget, men valgt at jeg var nød til at lave noget, for at få tankerne væk.

Jeg tog et dejligt karbad og gjorde mig klar til at handle. Mig og kæresten skal ha en hyggelig aften, så jeg har været ude ved fyns bedste slagter og hente nogle store oksefilets bøffer. Jeg var også en tur forbi Matas og købe lidt creme, neglelak og neglelakfjerner. Til sidst var jeg lige en tur i super best og købe det sidste jeg manglede til middagen.

Nu er jeg hjemme igen og slapper lidt af på sofaen, inden jeg skal ud og ordne kartofler osv til aftensmaden. Kæresten kommer hjem om ½ times tid og glæder mig til at se ham. Han gør mig så glad og rolig. Aftenen står bare i hyggens tegn.

Jeg glemte lige at fortælle at jeg også har shoppet lidt på ebay i dag. købte lidt forskelligt til neglene. Det er sygt billigt meget af det derinde, dog er der en del ventetid. Jeg modtog faktisk også en pakke i dag, som jeg har bestilt for længe siden. Det er striping tape. Skal helst sikkert testet det en af de nærmeste dage.


Håber i alle sammen har en dejlig fredag og få en skøn weekend. Jeg er sikker på at min bliver bedre, end de sidste par dage har været. Tak til alle jer der er så gode til at smide en kommentar, det er virkelig lækkert. Husk forresten også at jeg har en Give Away igen, med lidt negle lir. Den slutter mandag og alle kan deltage. Klik her for at se mere: Give Away - B4Beauty!

5 kommentarer:

 1. Rigtig god fredag til dig og Søren! Kan sagtens forstå alle dine tanker. Håber snart du får en god nat og en skøn weekend.

  Nu fik jeg endeligt skrevet en lille kommentar til dig søde.

  Kram Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt at høre fra dig... og tak.. I må også ha en god weekend.

   Krammer..

   Slet
 2. Tak søde... var en super hyggelig aften.. :)

  SvarSlet
 3. Kan virkelig godt forstå, at du er ked af det over at din far er indlagt - og at du er hæmmet af angsten, så du ikke engang kan besøge ham, må gøre det endnu værre.. :-(
  Men dejligt at du kan snakke lidt med din farmor og høre hvordan det går med ham. Kan man ikke ringe til ham? Hvis han ikke har mobilen med, så er der jo som regel en tlf. på afdelingen man kan ringe til, som så kan blive kørt ind på stuen til ham...

  Lyder godt nok lækkert med bøfferne! Håber de smagte godt!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været rigtig hårdt, men heldigvis går det stille og roligt den rigtige vej. Jeg har ikke kunne snakke med ham, da han har det for dårligt. Synes også det er alt for hårdt faktisk.

   Du kan tro det var lækre bøffer vi fik.. Mmmm..

   Tak for alle dine dejlige beskeder, det er super.. :D

   Slet