google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Check ind.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

24. oktober 2012

Check ind.

Denne dag har mig og kæresten vente på i næsten et år. For et år siden bestilte vi billetter til Cirque du Soleil - Michael Jackson -The Immortal World Tour. Jeg har i rigtig mange år gerne ville opleve Cirque du Soleil og da jeg så det var et Michael Jackson show, blev jeg endnu vild efter at komme afsted. Kæresten har for nogle år tilbage, set et af deres andre shows og blev ved med at snakke om hvilken oplevelse det var. Så billetterne til 665 kr stk blev købt og et hotel værelse blev booket. Heldigvis havde vi fået sådan en hotel overnatning i julegave, så det passede perfekt.

For ca. 10 min siden checked vi så ind, på Østergaards Hotel i Herning. Faktisk er det et rigtig hyggeligt hotel. Vi kom også til at snakke om at vi faktisk ikke rigtig selv kan huske, om nogen af os nogen sinde, har boet på hotel i Danmark før.


Kæresten har smidt sig på sengen, for lige at få ½ times søvn og jeg sidder her og taster på knapperne. Når han vågner skal vi besøge min veninde Pernille og min bonus nevø Mikkel. Har ikke set hende rigtig længe og glæder mig sindsyg meget, til at se dem begge. Kl 18.00 er der Middag på Hotellet og bagefter skal vi så i Boxen og se Cirque du Soleil.. Bliver bare den fedeste dag.

Husk at i kan følge mig på bloglovin eller Facebook: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

 1. Det lyder nice, håber det bliver en fed oplevelse (men det giver da vist sig selv ^^)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en stor oplevelse og jeg håber bestemt jeg kommer til at opleve det en anden gang :D

   Slet