google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Cirque du Soleil - The Immortal World Tour.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. oktober 2012

Cirque du Soleil - The Immortal World Tour.

Har lige brug for at prale lidt. Onsdag d. 24 oktober skal jeg til Herning og se Cirque du Soleil - Michael Jackson - The Immortal World Tour. Jeg har vente i næsten 1 år og nu kan jeg snart ikke vente mere. Har set en del klip på youtube og er helt sikker på, det bliver den fedeste oplevelse. Bliver lige nød til at vise jer et klip.


6 kommentarer:

 1. Ja, det ser da også vældigt festligt ud, men... hvad er det? Og har du evt. en opskrift på den omelet du viste på bloggen her den anden dag - det kunne nemlig være et godt bud på aftensmaden i dag ^^

  // Janni aka Gulde <>< gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Cirque du Soleil er vel en blanding af Teater, cirkus, akrobatik og show. De er verdens kendt og skulle være en kæmpe oplevelse. De rejser verden rundt og viser deres store shows.

   Den omelet var super let. piskede æg sammen med lidt mælk og krydderier, ca 4 æg pr omelet. vi fik en hver. du varmer en pande op og kommer lidt fedtstof på. hælder æggemassen på og så drysser man de ting ud over man vil ha i. vi brugte, skinke, forårsløg, revet ost og rød peberfrugt. og så er det bare at lade det stå til det ikke blævre mere og så skal den bare foldes sammen og servers, evt med salat til.

   Slet
  2. Tak :) Jeg endte med at bruge rød og grøn pebber samt skinke og bacon (havde en utålmodig kæreste i supermarked) - det bliver de godt nok fedtede af :) Og da jeg så havde fået lavet den første bette pandekage (3 small æg) kiggede jeg godt nok noget skeptisk på de små bitte æg, så jeg lavede 2 til hver mand - og vi har godt og vel en hel endnu, så det var i hvert fald AAALLT for meget - man skal ikke undervurdere de små bette tingester, haha.

   // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

   Slet
  3. Ha Ha, elsker madlavning når man prøver sig frem. Nogen gange bliver det vildt godt og andre gange måske ikke så godt, men så har man lært noget nyt. der er stor forskel på æg og ja, når man slår dem op tænker man, det er da ikke ret meget, men når man så skal spise så er der mere end nok. :)

   Smagte det godt???

   Slet
 2. Hvor fedt!! Jeg skal også til The Immortal Tour i Herning d. 24 oktober - og jeg glæder mig bare som et lille barn!

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor pudsigt... Er sikker på det bliver mega fedt.. :D

   Slet