google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Oktober Start.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. oktober 2012

Oktober Start.

Som mange af jer nok har læst her på bloggen, så har jeg det sidste stykke tid, ikke været helt på toppen. Jeg er stadig super træt, men kan mærke at oktober måned, bliver meget bedre. Det er som om jeg for hver dag, har en smugle mere overskud, selv om det går meget langsomt.

I går var vi ved min Faz (faster) og hende kæreste og spise. Havde sagt til hende at det ikke skulle være det helt vilde, men de serverede 3 retters. Vi fik hjemmelavet bruschetta der havde været i ovnen til forret. Hovedretten var helstegt kylling med salat, ris og en lækker fløde sauce med bacon, løg og soltørrede tomater i og sørme om der ikke også var hjemmebagt brød. Til dessert fik vi is og frisk ananas. Det var virkelig super lækkert mad. Dog var det bedste at se min faster igang, efter hun er flyttet, er det sgu for lidt vi ser til hinanden. Nu fik vi set hvordan de bor og havde en super hyggelig aften. Lige hvad jeg trængte til. Hun er en af de personer i mit liv, det betyder rigtig rigtig meget, så det var kanon.

I dag har jeg sovet længe. Kunne ikke rigtig vågne da jeg var stået op, så lå bare på sofaen og slappede af. Vi havde ingen planer for dagen, men kæresten ville rigtig gerne ind og sige hej til hans mor. Så vi købte en kage og kørte ind til hende og hendes kæreste i nogle timer. Altid super hyggeligt ved svigermor.


På vej hjem skulle der lige handles og da vi kom hjem ville kæresten, gerne lige ha en lille morfor og imens så jeg en film. Vi har sådan en yousee plus boks, der er altid masser af film at vælge imellem. Det er en fantastik opfindelse.  Så en film der hedder 13, var ret makaber, men også ellers cool nok. Da kæresten stod op, lavede han dejlig mad til mig Mmm...


En dejlig grillet bøf, bagt kartoffel, bønner og en champignon a la creme med forårsløg og peberfrugt i. Faktisk vores første forsøg med Cremefine og personligt kan jeg ikke smage forskel.

Nu skal vi bare slappe af og se noget tv. Vi har snakket om at vi gerne vil se filmen Taken, da der snart kommer en 2'er i biffen, men om det bliver i dag eller i morgen, ved jeg ikke endnu.

Resten af weekenden står på afslapning og nydelse. Fra mandag skal jeg tilbage på en sunde kost og i en nye uge skal jeg også starte med at træne i fresh fitness i Odense. Det er et helt nyt center der åbner og jeg glæder mig til at komme ind og se det og at komme igen. Regner med at mig og min søde Svigerinde tager derind her i starten af ugen og får udleveret vores armbånd.

 Håber i alle sammen har en rigtig skøn weekend og at i også er kommet godt ind i Oktober, jeg er sikker på denne måned bliver meget bedre end den sidste. :)

2 kommentarer:

  1. Det lyder da som en dejlig start på måneden, bedre en min, der begyndte med efterårssyge nr 2, i hvert fald ^^" Det er dog ikke noget næste uges studietur til Berlin ikke kan opveje ;)

    // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

    SvarSlet
  2. Ja det går i hvertfald den rigtige vej og det er virkelig lækkert.. Jeg plejer faktisk at ligge mig syg i nogle uger her når efteråret kommer, heldigvis er jeg ikke blevet ramt endnu, men synes også jeg er blevet bedre til at passe på. Det er nok også fordi jeg ikke rigtig endnu har omgås nogen syge..

    Håber du får en rigtig fed tur til Berlin og glæder mig meget til at høre om den.

    SvarSlet