google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Endte med damp.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. november 2012

Endte med damp.

Dagen startede meget underligt. Havde bestemt ikke sovet nok, men kunne ikke sove mere. Så op af sengen og ind på sofaen. Så skrev min far, om jeg ikke ville komme forbi og så kunne jeg tage lidt smørrebrød med til frokost. Egentlig havde jeg en masse andet, men det kan vente til i morgen. Jeg var ved min far i 1-2 timer og så kørte jeg hjem igen. Rigtig hyggeligt at besøge ham og har også taget et par billeder for ham, af deres reol de vil ha solgt.

Da jeg kom hjem, var kæresten der allerede og vi skyndte os, smide en masse skidt og skrald ned i bilen og køre på lossepladsen. Der kommer hurtig en masse affald, når man maler, rydder lidt op og hænger lamper op. Skønt at få det kørt væk.

Nu sover kæresten til middag og jeg har i dag modtaget den e-cigaret, jeg bestilte i torsdags. Den ene væske var løbet ud, så det hele var smurt ind og måtte tørres af. Der var faktisk også to e-cigaretter med selv om jeg kun har bestilt en. Snakkede med firmaet om det med væsken og fortalte også at jeg har fået to stk med. Hun var super sød at snakke med og vi fandt frem til en god løsning. Jeg sad derefter længe, for at få de to cigaretter til at virke og efter noget tid, skete der endelig noget. Så nu kan der dampes. Jeg har ingen forventning om at skulle stoppe med de alm cigaretter lige nu, men hvis bare jeg kan skære ned for mit forbrug, så er det en god start. Det er CE4 plus V3 startsæt 900 mah, jeg har købt og lige nu prøver jeg en væske der hedder Dansk Sommer, den er faktisk rigtig god. 
Man ser sku ikke for smart ud, når man damper. :)

Sådan ser den så ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar