google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gravid Reje.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. november 2012

Gravid Reje.

Har tidligere kort nævnt at kæresten og jeg har akvarier. Ja for det ikke skal være løgn, er vi oppe på 6 stk i lejligheden. Det er en verden der optager os meget. For mig startede passionen, da jeg jeg blev syg. Min mor havde på det tidspunk fået et 54 Liter's akvarie, med et par små fisk i. På det tidspunkt var jeg indlagt på psyk, men var hjemme i weekenderne. Når jeg så besøgte min mor og hendes kæreste, kunne jeg længe sidde og glo ind i dette lille univers. Min mor besluttede derfor at hun ville gi mig et akvarie, med tilbehør og lidt starter fisk.  Brugte utrolig meget tid på, bare at sidde og kigge og finde ro. Var faktisk en rigtig god terapi for mig. Ja så mødte jeg jo Søren og han blev hurtig grebet af det. Han gav mig så et 96 Liter's, ja og nu har vi 6 forskellige akvarie.

Her til aften tullede jeg lidt rundt. Prøvede egentlig på at få ryddet lidt op i stuen, så der kan blive malet her i weekenden, men pludselig ser jeg noget ud af min øjenkrog. En af vores blå rejer går med æg. Weee... vi skal ha reje babyer. Vi har 2 akvarier, hvor der kun går rejer i. Det ene er med gule rejer og det i stuen er med forskellige blå rejer.  Det akvarie med blå rejer ser sådan ud.


Faktisk ligner det ikke rigtig at der er noget i akvarie og for nogen er det måske super kedeligt. Dog går der rigtig mange rejer, lige netop i dette akvarie, men fordi de er mørke skal man gå hen og kigge i det, for at se dem. Det var så her jeg opdagede en reje med æg. Det sjove med de blå rejer vi har, er at de har orange øjne. Tror faktisk også de er totalt blinde. Det er dog ikke det eneste der er orange, det er deres æg nemlig også. Det er et helt utrolig syn og ville så gerne vise jer det, men det er virkelig svært at tage billeder af. Har dog prøvet.


Det er noget tid siden vi har haft baby rejer i det akvarie, så det er virkelig fedt at der nu går en med æg på maven igen. Glæder mig meget over det. Er den ikke bare fin?

Husk at du kan følge mig på bloglovin eller Facebook: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar