google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lucid Dream
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. november 2012

Lucid Dream

Jeg var lige forbi nadiafalk.blogspot.dk og hendes indlæg om Lucid Dreaming. Hun er meget nysgerrig og har overvejet at prøve det. 

Lucide drømme er drømme hvori man ved at man drømmer, også kaldt klare drømme. En person finder typisk ud af at denne drømmer i midten af sin drøm. Personen kan derefter kontrollere sine drømme og gøre hvad som helst, som f.eks at flyve, gå igennem vægge, eller bevæge ting uden at røre dem. De fleste mennesker i teenagealderen eller ældre, har oplevet op til flere lucide drømme, enten på grund af et mareridt, en meget unaturlig drøm eller bare spontant. En person der ved at han/hun drømmer, bliver betegnet som lucid (lu'cid).

Jeg har siden jeg var helt lille prøvet dette op til flere gange og for mig som angst patient, er det virkelig en utrolig skræmmende oplevelse. Jeg ved jeg drømmer, jeg ved hvad der forgår, alligevel går min krop totalt i stå, pga angsten og fryser totalt. Jeg hallucinere helt vildt og har utrolig svært ved at styre, hvad der foregår. For mig er det virkelig noget der har givet dårlige minder, op igennem min opvækst og det gjorde faktisk at jeg ofte måtte sove, på en madras ved siden af min mor. Jeg oplever det stadig fra tid til anden. Det kommer meget i perioder og heldigvis, er det et stykke tid siden sidst. Personligt ville jeg aldrig råde nogen til at prøve det, det kan være en meget skræmmende oplevelse og gi nogle grimme mareridt.

Har du prøvet det?? Hvordan oplever du det hvis du har??

4 kommentarer:

 1. Det er noget jeg oplever ofte.
  Det er ikke skræmmende for mig. Fra jeg har været helt lille, har jeg altid vidst at drømme kan styres. Derfor synes jeg bare det er fedt, når jeg opdager det er en drøm. Så kan jeg nemlig få lov at bestemme hvad der videre skal ske. Eller hvis drømmen har haft en dum slutning, så starter jeg den bare forfra, så den får den slutning jeg vil have... ;)
  Men at man ligefrem skulle kunne fremprovokere det, var jeg ikke klar over.
  Er bare bange for jeg ikke kan slappe nok af til det...

  SvarSlet
 2. Min problem er som sagt at jeg godt ved at jeg drømmer, jeg er bare for bange og angst til at gøre andet end at vente på jeg vågner igen.. Derfor er det ikke rart for mig og hader når det sker..

  SvarSlet
 3. Så... reply indlæg nok engang - det bliver simpelthen for lange kommentarer ^^"
  http://gulde.dk/?id=1353628570

  SvarSlet