google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mig Mig Mig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. november 2012

Mig Mig Mig.

Jeg fandt lige dette sjove spørgeskema ved Michelle.
Navn: Jeanette Krohn Henriksen
Kælenavn: I rigtig mange år, kaldte min familie mig for Snul. I dag bliver jeg oftest kaldt Jea eller Tove. Tove er mest når jeg er stiv.

Sang, som du sørger til når du er ked:  Har ikke en bestemt sang. Høre altid meget blandet musik.

Afhængig af: Randi (sofaen), Internet/Computer, Dyne/Seng. Ja og min nye e-cigaret.
Hvad tror folk om dig? Nogen gange tror jeg folk tænker at jeg er doven, eller at jeg bruger for meget tid ved min pc. Heldigvis ved jeg selv, hvad der er rigtig og hvorfor.

Hvad får du oftest komplimenter for? At jeg er åben, ærlig og meget hjælpsom.

Hvad siger du for at imponere folk? Hmmm tror jeg er holdt op med at imponere folk. De må tage mig som den jeg er.
Hvordan kan man imponere dig? Ved at være sig selv.

Griner du nogle gange når du er alene? Det sker meget ofte at jeg griner højt når jeg er alene.

Hvad står der i den sidste SMS du fik? Vil ikke så gerne sende et konto nr i en sms. Knus Mor.
Hvor bor du? Nordfyn

Trives du der? Hår boet her hele mit liv og er rigtig glad for det.

Ejer du et par converse?  Har faktisk aldrig ejet et par converse og ved ikke helt hvorfor.
Sprut, cider, vin eller øl? Hmmm Vin er jeg ikke rigtig til. Cider er lige mig og kan også godt li et par øl, men skal være i humøret til det. Ja og når jeg fester, som ikke sker så tit mere. Så drikker jeg enormt meget sprut. Puhaaa.

Bliver du nogensinde for fuld? Hmmm For fuld til hvad?? I mine teenage år. gik det galt en par gange. I dag kan jeg sagtens blive alt for fuld, men er aldrig ude af kontrol.

Hvilket mobilabonnement har du? Telmore

Er du allergisk overfor noget? Hmm Jeg er meget sart hvad parfume angår, der er en del jeg ikke kan tåle. 

Hvordan tager du telefonen? Kommer meget an på hvem der ringer. Som regl siger jeg bare Hej Det er Jeanette.. Hvis jeg at se hvem der ringer, siger jeg feks. Hej Mor. :)
Hvem ringede du til sidst? Hmm Ja det var min Mor.

Antal timers søvn i nat: Ca 6 timer, søvnen svinger meget pt

Sov du alene? Nej da. Ligger ved siden af min søde Kæreste.
Plejer du at komme til tiden? Hmm komme?? Jeg er forvirret.. Ha Ha

Hvornår har du det bedst? Når folk omkring mig har det godt og når jeg selv, ikke har for mange tanker i hovedet, jeg hele tiden skal tage stilling til. Aller bedst er en sommerdag på stranden.

Hvornår blev du sidst fotograferet? Kæresten tog et billede af mine negle, for 1 time siden.

Hvordan har du det lige nu? Jeg har det okay. Synes det svinger meget for tiden.

Hvilke(n) farve(r) er stærkest repræsenteret i dit klædeskab: Sort er vidst ikke en farve, er det? Men ellers er det nok lyserød/Lilla.

Hvad synes du om dine fødder? Synes lidt at jeg har for store fødder, men ellers er jeg okay tilfreds. Bryder mig generelt ikke så meget om fødder.
Hvad savner du? Den synes jeg er svær. Det er for kedeligt at sige Penge ikk.. Engang imellem savner jeg at være barn tror jeg. Fri for alle bekymringer.

Havde du en god aften i går? Ja det synes jeg da. Havde bare lidt svært ved at falde i søvn.
Favoritdrik om morgenen: Hmm kan bedst li et glas multi juice (Tropisk). Ellers er det en kop te eller varm kakao. I en periode var det et koldt glasvand med citronsaft i. Mmm det savner jeg faktisk.

Barberer du ben? Ja det gør jeg et par gange om ugen.

Hvornår plejer du at gå i seng? Med hensyn til søvn er der desværre ikke noget der hedder plejer her hos mig. Det svinger utrolig meget.

Er du genert? Synes ikke selv jeg er genert, men min angst kan sommetider gøre at jeg bliver det.

Dyrker du sport? For et par uger siden startede jeg i fresh fitness i Odense, men fordi jeg har malet lejligheden, har jeg ikke haft tiden. Dog er planen at jeg skal derind igen fra næste uge.
Tror du på kærlighed ved første blik? I det tilfælde er det ikke noget jeg tror på, men noget jeg ved kan ske. Jeg vidste fra første gang, jeg så min kæreste at han skulle være min. Ja og fortalte ham også med det samme at jeg bare gerne ville ha, han var min.

Har du nogensinde kastet op offentligt? Offentligt synes jeg er et meget vidt begreb. Er sikker på det er sket flere gange, men tror aldrig nogen som sådan, har opdaget det. :)

Hvad ville du gøre hvis du var dreng for en dag? Det aner jeg faktisk overhovedet ikke. Jeg er dybt fascineret af den mandlige krop, men hvad jeg ville stille op med den... Hmm tror jeg ikke høre hjemme på min blog. Ha Ha

Er du tilfreds med dit liv? Tilfreds er sådan et underligt ord i min verden. Jeg er lykkelig og jeg kæmper for at få det bedre, hver eneste dag. Der er mange ting jeg ville ønske var anderledes, men kan alligevel ikke lave dem om, så ja er tilfreds.

Er du forkælet? Ja, jeg synes faktisk jeg er rigtig forkælet. Mig og min kæreste er begge virkelig gode til at forkæle hinanden. 

Hvad skal du i morgen? Har en plan om at ordne alle 6 akvarier i morgen, men om jeg når det, er ikke til at vide.

Hvad er det værste du ved? Døden. Min Panikangst gør at jeg hele tiden tænker på døden. Ja og det gør feks at jeg har utrolig svært ved at håndtere, når folk jeg holder af kommer på sygehuset.

Hvor mange penge snolder du væk på en uge? Snolder.. Har faktisk ingen ide. Når man snolder er det så slik osv?? For der bruger jeg faktisk ikke ret meget. i forhold til hvad jeg har gjort.

Hvilken kendis synes du er et godt forbillede? Åh nej. Det spørgsmål har jeg altid frygtet lidt. Man ser altid kendte bliver spurgt om sådan noget i tvet og jeg har ofte tænkt på, hvad jeg selv ville svare. Jeg aner det faktisk overhovedet ikke.

Hvad længes du efter? Jeg længes efter at finde noget andet at bo i og at jeg med tiden måske kan arbejde lidt. Jeg længes også efter at rejse, heldigvis skal jeg afsted til Sommer.

Hvilke hårprodukter bruger du? Shampo. Engang imellem bruger jeg også balsam eller en hårkur. Jeg bruger aldrig voks, lak eller andet. 

Hvad er det fineste du er blevet foræret? Kæresten fik håndlavet en virkelig smuk ring til mig sidste år. Desværre har jeg jo tabt mig og kan ikke passe den. Håber en dag den kan laves mindre.

Er du vild med nogen lige nu? Tror faktisk de fleste ved at jeg kun har øjne for min vidunderlige kæreste og jeg glæder mig, til at dele resten af mit liv med ham.

Du samler på: Samler. Hmm samler ikke rigtig på noget, men pt har jeg øjne for en del negle lir.
Grønne eller røde æbler: Jeg kan ikke vælge.. :)

Hvem ringer du til når du er vred/ked? Altid min mor, i første omgang. Derefter sender jeg en mail, med alle mine tanker til psyk.
Kan du lide golf? Overhovedet ikke...

Hvornår stod du op i dag? Hmm burde jeg kunne huske det. Ca 9-10 tiden tror jeg.

Har du sovet i din egen seng i nat? Ja da. Det er det bedste sted i hele verden.

Har du strømper på nu? Nope.

Er det okay at græde? Jeg har faktisk altid været okay til at vise mine følelser, så ja det er helt okay.

Hvornår græd du sidst? Det er ca en uge siden.

Hvad ville du gøre hvis du vandt en million? Jeg tror jeg ville købe et hus og betale min gæld.
Bruger du briller eller kontaktlinser? Ingen af delene, heldigvis.
Synes du det er vigtigt at gå i mærkevaretøj? Jeg tror aldrig jeg har ejet noget rigtig mærketøj. Det er nok det sidste jeg tænker på.

Hvornår står du op i weekenden? Det er meget forskelligt.

Er du piercet nogen steder? Ja, jeg har en tunge piercing og en tragus piercing.
Har du nogen tatoveringer? hvor? Ja jeg har en på det ene skulderblad. Ville egentlig gerne ha flere, men min hud har rigtig svært ved at tage imod.
Vil du giftes? Ja, jeg vil rigtig gerne giftes, men det er ikke et must.

Vil du have børn? Skal helt sikkert ha børn.

Solbader du ofte? Når det er sommer, bor jeg næsten på stranden. Det er dog ikke ret tit jeg er i solcenter. Det kan ske et par gange i løbet af vinteren, men det er sjældent. Ja og pt tror jeg faktisk jeg helt har droppe de der solcentre. Min Farfar har hudkræft og det er virkelig skræmmende.

Er du god til at lave mad? Synes faktisk selv jeg er ret god til at lave mad og kan også godt selv li det. Det er dog ikke altid jeg har det overskud, jeg gerne vil ha, til det.

Har du flyskræk? Jeg ved det ikke. Jeg har aldrig været oppe og flyve, men jeg skal til sommer.
Hvor smidig er du? Ha Ha.. Det magter jeg ikke engang svar på..

Er du musikalsk? Jeg elsker musik, men om jeg er musikalsk, ved jeg faktisk ikke. 

Hvad drikker du når du er tørstig? Cola Zero.

Hvad er din favorit-is? Kan ikke vælge :)

Tror du på liv efter døden? Emnet om døden er så stor en videnskab for mig og min angst gør at jeg tænker på det, hver eneste dag. Jeg tror på liv efter døden, men ved ikke hvilket liv. Jeg tror at man på en eller anden måde lever videre.

Kan du lide sushi? Jeg synes Sushi er noget af det smukkeste mad i hele verden. Jeg kan dog overhovedet ikke li det og det synes jeg, virkelig er træls.

Hvad spiser du helst når du ser film? Jeg er lidt af en chokolade-gris.

Bor dine forældre sammen? Nej det har de ikke gjort i mange år. De har begge i dag en ny ægtefælle og har et langt bedre liv, end da de var sammen.

Har du tandlægeskræk? Nej de kan ikke skæmme mig. Dog er jeg ikke glad for deres venteværelse.

Er du et morgen- eller aftenmenneske? Det er også et at de spørgsmål jeg ofte har tænkt på. Det svinger meget. Lige for tiden er jeg aften/nat menneske.

Hvad farve er dine øjne? Jeg har de flotteste grønne øjne. ;)

Har du nogensinde grædt dig i søvn? Ja det er sket et par gange. Det er dog ikke noget der sker mere, da jeg har den holdning at man skal afslutte dagen helt og ordenligt, inden man går i seng.

Hvor ofte motionerer du? Lige pt dyrker jeg ikke motion, fordi jeg har malet lejligheden. Det er vel også en slags motion? Fra i næste uge regner jeg med at skulle træne igen.
Noget du har gjort siden du var lille og stadig gør? Tror altid jeg har været god til at brokke mig, når jeg føler mig uretfærdig behandlet. :) Ellers ved jeg ikke lige..

I er velkommen til at låne det, hvis i skulle være interesseret.

2 kommentarer:

 1. Ej hvor var den god :D Og spændende at se dine svar på spørgsmålene :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... :D

   Den er jo lidt lang, men synes selv den blev okay. :D

   Slet