google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Wauw for en dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. marts 2013

Wauw for en dag.

Sikke en dag jeg havde i går. Længe siden jeg har lavet så meget på en dag. Super dejligt, men damn det tog mange kræfter, så i dag er jeg bare helt slap.

Dagen startede ikke så godt. Min dejlige engelske undulat Rajko, var gået bort. Kæresten tog den heldigvis med da han skulle på job, så jeg ikke selv skulle se den. 

Stod op ca 7.30 hvilket er ret vildt i min verden. Stuen var så tom uden min lille pip. Spang derfor direkte i bad og så kørte jeg over til min Mor, der heldigvis havde en fridag. 

Vi havde på forhånd aftalt at vi skulle ud og finde lidt nyt tøj til hende og jeg skulle ha en ny glas krukke til min nye orkide, som jeg fik af Søren i Mandags. 

Hun havde vidst ikke lige regnet med at jeg ville komme så tidligt. Hun hoppede i bad imens jeg legede i solen med deres hund Niki. Det var bare en super smuk morgen.

Vi kom afsted og fandt da også noget tøj til hende og det blev også en et par bukser og en bluse til mig. Ja og fik også købt den glas krukke jeg manglede. Vi er normalt rigtig dårlige til at kigge på tøj sammen, men det gik langt bedre end forventet.

Derefter spiste vi frokost i Mors udestue og snakkede.

Pludselig kom der en sms fra Søren. Han kunne godt tænke sig at jeg hentede ham fra job og så kunne vi måske køre ud og kigge på nogle nye engelske undulater. 

Det kunne jeg ikke rigtig sige nej til.

Vi var stort set kun lige kommet ud til dyrehandlen og 1.2.3 så var vi jo egentlig begge solgt over de smukke fugle. Søren fik hurtig valgt to. Så selv om vi egentlig ikke skulle ha nye fugle, så købte han alligevel de to.

Ud i bilen igen og hjem. Gøre fugleburet godt rent og sætte de nye fugle ind i det.

Vi nåede kun lige at sidde i sofaen i ½ time, så besluttede Søren at vi da også lige kunne køre en hurtig tur til Tyskland. Så ned i bilen og afsted.

Vi var hjemme igen ca. 22.30 og der var jeg bare helt smadret. Som sagt, så er det længe siden jeg har lavet så meget på en dag og det tog virkelig mange kræfter, men det var også rigtig rart. Kan mærke jeg har brug for at komme mere ud, så det var perfekt.

2 kommentarer:

 1. Hehe, ja og det kan faktisk være rigtigt hårdt sådan at handle, med alle de mange udtryk. Og så alt det med fulgene - men det lyder da til det alligevel er godt buret ikke bliver ved med at stå tomt :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik faktisk for hurtigt med de fugle synes jeg... Dog er det rart alligevel.. Er super glade for dem.. :D

   Slet